Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2020, 17:52
2380
8

Маріуполь перервав свою безвиграшну серію перемогою над Львовом

Команда Остапа Маркевича зуміла обіграти львівський колектив

| Оновлено 28 листопада 2020, 17:52
2380
8
Маріуполь перервав свою безвиграшну серію перемогою над Львовом
ФК Маріуполь

Протистояння одинадцятого туру української Прем'єр-ліги між «Львовом» та «Маріуполем» було вкрай важливим для обох колективів. Господарям необхідні були три очки, щоб подалі відійти від зони вильоту, а ось маріупольський колектив намагалася підібратися ближче до зони єврокубків і перервати серію без тріумфів.

Перший же удар в створ в матчі від «Маріуполя» став гольовим. Горбунов з лівого флангу зробив відмінну передачу на Сікана, якого в центрі штрафного загубили Міхобі і Якимець, після чого нападник гостей головою переправив м'яч у сітку воріт. Костик дотягнувся до снаряду, але перешкодити взяттю своїх володінь не зумів.

Практично відразу «Львів» міг зрівняти рахунок, але Казлаускас після перепасування з хорошої позиції пробив повз ворота. Надалі господарі нічим не виділялися до 27-ї хвилини, коли Романчук жорстко зіграв проти Бондаренка, отримавши жовту картку. А ось «Маріуполь» мав відмінний шанс забити якраз після цього порушення, але м'яч влучив у штангу.
На 34-й хвилині гості все-таки змогли подвоїти рахунок на табло. Знову провалився лівий фланг, на якому розіграли м'яч гравці «Маріуполя», і після передачі Очеретька Мишньов точним ударом з льоту відправив м'яч у нижній кут воріт. Хороший момент створив «Львів» ближче до сорокової хвилини, але м'яч з ноги Нича в підкаті зняв Муравський. До кінця тайму команди більше не створили гольових моментів, тому гості пішли на перерву з хорошею перевагою.
Розпочався другий тайм із заміни від Шумського, який поміняв Романчука, що мав жовту картку, на Ернеста. Досить швидко колективи зрівнялися за кількістю жовтих карток, цього разу Муравський заробив «гірчичник» після фолу в центрі поля. А ось небезпеки для воріт не було, команди запам'ятовувалися лише підходами до чужих володінь без серйозних ударів. Але на 60-й хвилині спрацювали заміни Остапа Маркевича, Топалов віддав класну передачу на Кулакова, який після відмінного ривка вийшов сам на сам із голкіпером і, не поскупившись, скинув м'яч на порожні ворота, Очеретьку залишилося тільки не схибити, що він і зробив, довівши рахунок до 0:3.

Після голу «Львів» спробував створити кілька небезпечних моментів, але всі ці спроби не закiнчилися успіхом, а заміни, зроблені головним тренером, не особливо змiнювали малюнок гри. Лише на 73-й хвилині після передачі зі штрафного Міхобі головою спрямував снаряд у рамку воріт гостей, де Кудрик прогавив удар і пропустив гол, який повернув інтригу в матчі. Даний гол можна сміливо записати на воротаря, адже момент був досить простим і голкіпер зобов'язаний був відбивати такий м'яч. «Маріуполь» практично відразу забив четвертий, але його скасували через офсайд.

На 85-й хвилині господарі могли скоротити відставання до мінімуму, але на підборі після прострілу Шину обігнав захисник «Маріуполя», нейтралізувавши загрозу. Через три хвилини Максим Чех на швидкості небезпечно підкотився під Феліпе і закономірно отримав червону картку, а після штрафного Феліпе і сам досить грубо порушив правила, побачивши перед собою «гірчичник».

Останні дві хвилини «Маріуполь» догравав удев'ятьох (травма не дозволила завершити зустріч Кирюханцеву), однак гості змогли зберегти перевагу і заробили три очки.

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Львів» - «Маріуполь» - 1:3

Маруан Міхобі (73) - Данило Сікан (12), Дмитро Мишньов (35), Олег Очеретько (60)

Олександр Романчук (29), Маруан Міхобі (74), Енес Махмутович (76), Феліпе (89) - Назарій Муравський (49), Микита Петерман (72)

Максим Чех (88, груба гра)

«Львів»: Орест Костик, Максим Грисьо, Енес Махмутович, Маруан Міхобі, Володимир Якимець, Олександр Романчук (Ернест Антві, 46), Мікель Айнсалу (Фран Чірьяк, 58), Шина, Назарій Нич, Донатас Казлаускас (Єгор Клименчук, 69), Юрій Захарків (Феліпе, 69)

«Маріуполь»: Олег Кудрик, Микита Петерман, Назарій Муравський, Сергій Чоботенко, В'ячеслав Танковський, Петро Стасюк, Сергій Горбунов (Ігор Кирюханцев, 71), Дмитро Мішньов, Олег Очеретько (Максим Чех, 63), Артем Бондаренко (Дмитро Топалов, 56), Данило Сікан (Андрій Кулаков, 56)

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон «Арена Львів» (Львів)

ЛЬВІВ - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Рад за фарм-растут кротята
Demon
Нормальная игра. Счёт закономерен. Погода для всех одинаковая.
Alexey Antonenko
Что-то льва-синяка давно не видно.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
Федерация должна посмотреть игру Десна-Львов на предмет -слива игры
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил