Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 жовтня 2020, 18:23
13783
2

Угорські ЗМІ: «Дуже помилилися ті, хто думав, що Ференцварош здався»

Sport.ua представляє огляд угорської преси після нічиєї «Динамо» із будапештських клубом у ЛЧ (2:2)

| Оновлено 29 жовтня 2020, 18:23
13783
2
Угорські ЗМІ: «Дуже помилилися ті, хто думав, що Ференцварош здався»
ФК Ференцварош. Франк Болі

У поєдинку 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів київське «Динамо» на виїзді зіграло внічию із будапештським «Ференцварошем» (2:2). Угорські ЗМІ приділили чимало уваги цьому матчу.

«Ференцварош» зрівняв рахунок у матчі з киянами», — пише видання Nemzeti Sport Online.

«У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів з футболу «Ференцварош» на 90-й хвилині зрівняв рахунок на своєму полі, зігравши внічию 2:2 із київським «Динамо». Українська команда забила двічі у першому таймі, потім Токмак забив красивий гол з розвороту, а Франк Болі зрівняв рахунок на останній хвилині основного часу.

Останніми, як хороші морські капітани, із роздягалень вийшли Сергій Ребров і Мірча Луческу. Гімн Ліги чемпіонів уже звучав з динаміків, а камери ковзали по обличчях футболістів, коли з'явилися ці два старих знайомих. Тренер «Ференцвароша» привітав свого старшого румунського колегу серцевими обіймами, а потім вони зайняли свої місця біля бокової лінії поля.

Думки Реброва на цей раз вгадати було непросто. Нгуен, Шигер, Зубков та Ісаел склали лінію атаки, а Болі і Лайдуні зовсім не потрапили до стартового складу.

Незабаром стало очевидно, що Ребров не просто стрясав повітря, коли обіцяв, що «Ференцварош» спробує зіграти у свій футбол на домашній арені. Господарі агресивно полювали за м'ячем. Але кияни із надзвичайною швидкістю переходили від оборони до атаки, використовуючи своїх швидких гравців. Проте довгий час гра була рівною, жодна з команд не могли створити серйозних моментів. Але відчувалося, що «Динамо» може похитнути оборону «Ференцвароша».

Господарі робили все, щоб убезпечити свої ворота, але на перерву пішли, програючи у два м'ячі. Рівень групового етапу Ліги чемпіонів дуже відрізняється від того, до чого звик «Ференцварош». Ледве господарі трохи помилялися при прийомі м'яча, їх тут же підстерігали українці, готові перейти в атаку.

Як і слід було очікувати, у другому таймі кияни не поспішали форсувати події. Але дуже помилилися ті, хто думав, що «Ференцварош» здався. Як уже траплялося в минулому, ініціативу на себе взяв Токмак Нгуен. Хоч до цього він і не відзначався, Токмак забив майстерний гол, надавши «Ференцварошу» новий імпульс.

Київська команда ще більше сповільнила темп гри. Але у черговій атаці Болі зрівняв рахунок в останні хвилини основного часу. Після цього Зубков встиг небезпечно пробити над верхнім кутом воріт киян», — розповідає про матч Nemzeti Sport Online.

«Заслужене очко у Лізі чемпіонів: «Ференцварош» — «Динамо Київ» — 2:2», — вважає видання Hungary Sport.

«У середу «Ференцварош» вдома зіграв внічию 2:2 із українським «Динамо» (Київ) у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

На 28-й хвилині гості забили перший гол з пенальті, коли м'яч влучив у руку Харатіну. На 41-й хвилині «Динамо» подвоїло рахунок після грубої помилки господарів у захисті, постарався де Пена, чий удар не зміг парирувати голкіпер.

Окрасою матчу став гол гравця «зелено-білих» Токмака Нгуена на 59-й хвилині. Зрівняв рахунок Франк Болі, забивши на 90-й хвилині.

У найближчу середу колектив Сергія Реброва прийме чемпіона Італії «Ювентус», зустріч відбудеться на «Пушкаш Арені», — коротко розповідає про матч Hungary Sport.

«Ференцварош» піднявся після 0:2 від київського «Динамо», — віддає данину поваги будапештському клубу видання Csakfoci.

«Що стосується складу «Ференцвароша», то, у порівнянні з дербі проти «Уйпешта», в старті залишилося сім гравців. Харатін, Ковачевич, Шигер та Ісаел тоді не були у стартовому складі.

Дев'ять гравців стартового складу «Динамо» були тими ж, що і в матчі з «Ювентусом» тиждень тому. Бущан і Миколенко не змогли допомогти румунському тренеру через коронавірус.

У першу чверть години команди придивлялися одна до одної, ніхто не наважувався атакувати великими силами. З 19-ї хвилини «Динамо» поступово взяло гру під свій контроль, що вилилося у декілька небезпечних ситуацій. Зокрема, Караваєв непогано бив у нижній кут з 13-ти метрів.

В середині тайму Забарний пробив, і м'яч відскочив в руку Харатіну. Словацький суддя відразу призначив пенальті, вирок виконав Циганков, відправивши м'яч у правий нижній кут. Маючи перевагу в рахунку, гості продовжили домінувати у грі. На 41-й хвилині Буяльський пройшов по правому флангу і прострілив на де Пену, який відправив м'яч у ворота рикошетом від Ловренчича.

До 59-ї хвилини другого тайму не відбувалося нічого цікавого. Але Токмак практично створив гол з нічого, після передачі Зубкова відправивши м'яч у правий нижній кут. На останніх хвилинах Сидорчук отримав червону картку після другого попередження.

На останній хвилині основного часу матчу удар Мака був заблокований захисниками, м'яч дістався Лайдуні, який пробив невдало, але далі м'яч дістався Болі, який з кількох метрів відправив його у сітку», — зазначає Csakfoci.

Угорські ЗМІ відзначають бойовий дух «Ференцвароша», який не здався, навіть програючи 0:2. Дісталися компліменти і київському «Динамо», яке вважають небезпечною командою, яка відповідає рівню Ліги чемпіонів.

У матеріалі використані фото ФК «Ференцварош».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Буде останнім в групі Фаренцварош.!!!
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил