Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2020, 17:01
1103
1

Олімпік – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Розігрується можливість зайняти місце в зоні єврокубків

| Оновлено 24 жовтня 2020, 17:01
1103
1
Олімпік – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Сьомий тур Української Прем'єр-ліги ще до свого офіційного початку встиг відзначитися ситуативними скандалами за підсумками зміни місця проведення окремих поєдинків. Потрапила під вплив коронавірусу COVID-19 і доля поєдинку між чернігівською «Десною» і донецьким «Олімпіком», який спочатку повинен був проводитися на полі підопічних Олександра Рябоконя. Однак географія суботньої частини майбутнього туру УПЛ переважно звузиться до меж столиці України, і вже колектив Ігоря Климовського стане господарем у рамках протистояння першого кола між цими командами.

Не варто забігати наперед у здогадках, чи будуть на трибунах стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського присутні глядачі, однак фактор домашньої сторони для «Олімпіка» буде грати тільки на руку. Донеччани поступилися на цій арені тільки лідерам турнірної таблиці нового сезону: «Динамо» (1:4) і «Ворсклі» (0:1) у попередньому турі, у той час як на виїзді команда зуміла обіграти лише «Дніпро -1», який тоді ще знаходився в глибокій кризі. Переносити гру з «Десною» не було ні доцільності, ні можливості – кубкове протистояння стадії 1/16 фіналу проти «ВПК-Агро» для «Олімпіка» все ще висить у повітрі, тому календар осінньої частини для команди Климовського буде напруженим.

У той самий час, невигідним був би такий сценарій і для «Десни», якій у терміновому порядку потрібно вирішувати проблеми з досягненням бажаних результатів. Нічия проти донецького «Шахтаря» (2:2) була позитивним моментом з точки зору власне виступу команди Рябоконя, однак слідом за нею чернігівці вийшли з міжнародної паузи безвольною поразкою від «Дніпра-1» (0:2). «Сіверянами» у терміновому порядку необхідно здобувати перемогу, адже дистанція до єврокубкової зони ризикує збільшитися до серйозних значень. Тонкощі полягають у тому, що така ж проблема є і у суперників, які хочуть досягти логічного підсумку своїх старань на старті сезону.

Команди зуміли уникнути непотрібних дискваліфікації перед майбутньою грою, тому тренерські штаби можуть розраховувати на всіх наявних у резерві футболістів. Інформації про нові пошкодженнях в складі обох колективів протягом останнього тижня не надходило.

Арбітр з Київської області, Денис Шурман, виступить у якості головного рефері в грі на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. У кар'єрі представника міста Вишневе вже було 28 матчів в «елітному» українській першості, серед яких вісім припадає на долю донецького «Олімпіка» (В:2 Н:2 П:4). Чернігівська «Десна» чотири рази мала честь провести свої ігри під наглядом Шурмана (В:2 Н:1 П:1). У тому числі, цей арбітр провів гру між «олімпійцями» і «сіверянами» в рамках зимової частини сезону 2018/19 (1:1). Манера суддівства помірно сувора (5,86 попереджень у середньому за гру в УПЛ, за 8 вилучень). Отримати пенальті від Шурмана – рідкість (14% від загального числа поєдинків).

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кичак – Лебеденко, Снурніцин, Цимбалюк, Пасіч – Бабенко – Тейшейра, Політило, Завійський, Беніто – Шахаб.

«Десна»: Паст –  Мостовий, Тамм, Гітченко, Конопля – Огиря, Домбровський – Калитвинцев, Тотовицький, Картушов – Дегтярьов.

 
  • 3.34
  • 3.54
  • 2.13
Сделать ставку
 
  • 3.30
  • 3.60
  • 2.11
Сделать ставку
 
  • 3.35
  • 3.55
  • 2.12
Сделать ставку

24 жовтня, субота

«Олімпік» — «Десна»
Київ. «Динамо» ім. В. Лобановського. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛІМПІК - ДЕСНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Денис Шурман (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил