Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 серпня 2020, 16:49
4400
2

Манчестер Юнайтед – Копенгаген. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Данський бар'єр для «червоних дияволів»

| Оновлено 10 серпня 2020, 16:49
4400
2
Манчестер Юнайтед – Копенгаген. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Манчестер Юнайтед

Футбольний єврокубковий марафон триває. У понеділок стартує 1/4 фіналу Ліги Європи і в одному з поєдинків цієї стадії «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Копенгагеном». Зустріч відбудеться в німецькому Кельні на стадіоні «Райн-Енергі».

В Англійській Прем'єр-лізі, що завершилася, «Манчестер Юнайтед» зайняв третє місце, завоювавши путівку в груповий етап наступної Ліги чемпіонів. А ось «Копенгаген» в своїй національній першості не зміг захистити чемпіонський титул, опинившись в підсумку на другій позиції. Команда Столе Солбаккена ще може в наступному сезоні опинитися серед учасників головного клубного євротурніру, але для цього їй треба вигравати Лігу Європи. А в такий розвиток подій, скажімо відверто, не дуже віриться.

На шляху до чвертьфіналу «Копенгаген» дещо несподівано розібрався з новоспеченим чемпіоном Туреччини «Істанбул Башакшехір». Несподіваним став не сам факт перемоги, а то, наскільки впевненою вона стала. Після березневої мінімальної поразки в Туреччині данці на своєму полі розгромили суперників з рахунком 3:0. Втім, «Копенгаген» є грізною силою при домашніх трибунах, і відсутність на них уболівальників, як бачимо, перешкодою не стала. Матч-відповідь манкуніанців з австрійським «ЛАСКом» був формальністю. Після виїзних 5:0 команда Оле-Гуннара Сульшера на своєму полі перемогла більш скромно - 2:1.

Шляхи команд на євроарені перетиналися в груповому етапі Ліги чемпіонів сезону-2006/2007. Тоді суперники обмінялися перемогами: на «Олд Траффорд» манкуніанці здобули перемогу з рахунком 3:0, а в Копенгагені господарі поля взяли реванш - 1:0. Примітно, що в обох зустрічах брав участь нинішній коуч «червоних дияволів» Сульшер. А наставником «Копенгагена» тоді також був Сольбаккен.

В Кельн зі своєю командою не поїхали манкуніанці Філ Джонс, Люк Шоу і Аксель Туанзебе, зате тренерський штаб «червоних дияволів» включив в заявку молодих Джеймса Гарнера та Ітана Гелбрейта. Крім того, в матчі проти «ЛАСКа» отримали відпочинок ключові футболісти манчестерського колективу. Погба і Марсьяль відіграли тільки пів тайму, а Бруну Фернандеш, Матіч, Решфорд і Грінвуд залишилися на лаві запасних. У лазареті «Копенгагена» знаходяться Майкл Сантос, Рагнар Сігурдссон, Ніколай Томсен і Віктор Фішер.

З останніх 23-х матчів у всіх турнірах «Манчестер Юнайтед» програв лише раз, коли поступився «Челсі» в півфіналі Кубку Англії. Тому перед футболістами данського клубу стоїть вкрай непросте завдання. Як його збираються вирішувати підопічні Сольбаккена, дізнаємося в понеділок.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: Ромеро, Ван-Біссака, Ліндельоф, Магуайр, Вільямс, Погба, Матіч, Грінвуд, Фернандеш, Решфорд, Марсьяль.

«Копенгаген»: Йонссон, Варела, Нельссон, Б'єлланн, Бойлісен, Мудражія, Зека, Біль, Вінн, Фальк, Соренсен.

10 серпня, понеділок

Ліга Європи. 1/4 фіналу
«Манчестер Юнайтед» — «Копенгаген»
Кельн. Стадіон «Райн-Енергі». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Романенко
Даже минимальное поражение, будет подвигом для Копенгагена, о проходе дальше наверное мечтать не придётся.