Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
644
2

ПФК Львів – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Повернення «Львова» на «Україну»

ПФК Львів – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік

У четвер, 16 липня, «Львів» після майже чотиримісячної перерви відновлює свої виступи у Прем’єр-лізі на стадіоні «Україна» і буде приймати «Олімпік». «Містяни» утримують клубну антирекордну безвиграшну серію в чемпіонаті, яка з 29 лютого триває 11 турів: шість нічиїх та п’ять поразок.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій дозволила провести заключні два домашні матчі «Львову» у своєму місті. Загалом у чемпіонатах України «Львів» проведе восьму гру проти «Олімпіка», а баланс попередніх поєдинків говорить про невелику перевагу донецького клубу: дві перемоги олімпійців, чотири нічиї та одна вікторія на боці львівського клубу. При цьому на своєму стадіоні «містяни» ще жодного разу не перемагали «Олімпік» - дві нічиї та поразка. До речі, «містяни» більше одного голу за матч олімпійцям ще не забивали.

Востаннє «Львів» приймав «Олімпік» 21 вересня минулого року і поступився з рахунком 0:1 – після влучного удару Сергія Політила. Потім були два виїзди «містян» до Києва, де «Олімпік» виступає в статусі господарів поля, і підопічні Егіше Мелікяна спочатку здобули перемогу з рахунком 1:0, а  15 червня цього року програли – 0:2. У новому протистоянні не зможе вийти на поле вилучений в минулому турі бразильський легіонер «Львова» Рафаел Сабіно.

Щодо «Олімпіка», то після несподіваної розгромної перемоги над «Маріуполем» в минулому турі донецька команда прибуде до Львова у піднесеному настрої. З особливими почуттями можуть вийти на поле нинішні олімпійці Тарас Завійський, Назар Вербний, Орест Лебеденко та Павло Ксьонз, які на львівському стадіоні свого часу виступали за «Карпати».

Тож до фінішу чемпіонату залишилося лише два матчі, які «Львів» проведе на «Україні» і фактично без турнірних завдань. Адже можливостей уникнути участі в матчах плей-офф за збереження прописки в еліті у львів'ян вкрай мало. Георгій Цецадзе, при якому «містяни» ще не перемагали в УПЛ, після поразки в  минулому турі від дніпрян зазначив: «В футбол всі грають для того, щоб виграти. Ми два матчі зіграли внічию, хоча мали виграти. Не вдалося. У матчі проти «Дніпра-1» теж не змогли виграти, програли. Ми хочемо виграти. Я думаю, що футболістів мотивувати не треба. Вони самі знають, що виходять на гру для того, щоб перемагати».

Виведе команди на поле арбітр Денис Шурман з Київської області, для якого це  буде 27-а гра у Прем’єр-лізі. При Шурмані «Львів» провів вже 7 ігор в УПЛ – три перемоги, дві нічиї та дві поразки. «Олімпік» раніше при цьому арбітру також відіграв 7 ігор: одна перемога, одна нічия та чотири поразки.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Сарнавський, Борзенко, Кравчук, Братков, Бопесу, Татарков, Клименчук, Богунов, Шина, Яковеллі, Ренан Олівейра.

«Олімпік»: Бетім, Гришко, Кравченко, Снурніцин, Лебеденко, Вербний, Романовський, Кравчук, Завійський, Чогадзе, Дегтярьов.

Дискваліфікації: Рафаел Сабіно (Львів).

16 липня, четвер

ПФК «Львів» — «Олімпік»
Львів. Стадіон «Україна».17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ПФК ЛЬВІВ — ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 6
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил