Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 травня 2020, 10:03
5447
8

Дніпро-1 на своєму полі не залишив шансів Олімпіку

Дніпряни здобули третю перемогу поспіль в чемпіонаті

| Оновлено 31 травня 2020, 10:03
5447
8
Дніпро-1 на своєму полі не залишив шансів Олімпіку
olimpik.com.ua

«Дніпро-1» в першому матчі після вимушеної паузи впевнено розібрався з «Олімпіком», продовживши свою переможну серію до трьох ігор. Саме завдяки тому, що закінченя чемпіонату перенеслося на більш пізній термін, у господарів з'явилися шанси взяти участь в єврокубках в наступному сезоні, тому в мотивації підопічних Михайленко не доводилося сумніватися.

З перших хвилин зустрічі було помітно, що гравці за час вимушеного простою скучили за футболом. Гра відразу пішла практично без центру поля, суперники намагалися кожну атаку завершувати ударом по воротах. Хто знає, як би розвивалися події в матчі, забий вже в дебюті зустрічі після навісу Ксьонза Тейшейра, проте «Дніпро-1» виручив Юрчук, відбивши класний удар головою з відскоком від землі. «Олімпік» може занести собі в актив початок зустрічі, кілька разів гості загрожували воротам «Дніпра-1» ударами з дальньої дистанції, проте вони не несли реальної загрози володінь голкіпера господарів.

І все ж надовго «Олімпік» не вистачило, поступово гра перемістилася на половину гостей, м'яч довго гостював поблизу штрафного Кринського, а до голу призвів чи не перший момент біля його воріт. На 31-й хвилині здорово на правому фланзі зіграв Тейлор, на високій швидкості проскочивши Зотько і простріливши в штрафну, після чого Булеца з дванадцяти метрів поклав м'яч в нижній кут. Пропущений гол, схоже, настільки засмутив гостей, що вони хвилин десять не могли покинути своєї половини поля, але ближче до перерви «Олімпік» цілком міг зрівняти рахунок. Під час однієї з рідкісних атак донецької команди класний дальній удар в дотик вдався Політило, але м'яч просвистів поруч з нижнім кутом воріт Юрчука.

Здавалося, що перерва повинна піти на допомогу гравцям «Олімпіка», адже ніякої катастрофи для них в першому таймі не відбулося, проте в другому таймі «Дніпро-1» вже був повним господарем становища на поле і впевнено довів матч до перемоги. На 62-й хвилині після навісу з кутової позначки гол-красень ударом головою забив Адамюк, відправивши м'яч у ліву від голкіпера дев'ятку. Після цього гості практично перестали чинити опір, чому наочним підтвердженням став третій гол «Дніпра-1». Гравці «Олімпіка» на своїй половині просто подарували м'яч Назаренко, той одразу вивів в штрафну Тейлора, який потужним ударом увігнав сферу під поперечину. Гол Політило з пенальті на останній компенсованій арбітром хвилині навряд чи приніс задоволення «олімпійцям», які продовжують своє падіння, програвши восьмий з останніх дев'яти матчів.

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур

«Дніпро-1» - «Олімпік» - 3:1

 Булеца (32), Адамюк (62), Тейлор (77) - Політило (92, з пенальті)

 Вакулко (42) - Кравчук (33), Шахаб (55), Зотько (68)

«Дніпро-1»: Юрчук - Адамюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий - Кравченко, Вакулко (Сніжко, 81) -Тейлор (Чичиков, 81), Ді Франко (Когут, 64), Булеца (Назаренко 64) - Хобленко (Коркішко, 70)

«Олімпік»: Кринський - Ксьонз (Баланюк, 66), Гришко, Зотько (Литвин, 72), Лебеденко - Цимбалюк, Кравченко - Кравчук (Завійський, 66), Політило, Тейшейра (Балашов, 72) - Шахаб (Е. Пасіч, 82)

Арбітр: Коваленко Андрій

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 38
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Молодцы. Особенно понравился Тейлор. С победой!
UKRAINE FAN
Плохо что только одна команда вылетает. Нужно было хотя бы для 11 места сделать матчи плей офф с 4 местом первой лиги
Shevchenka2019
Мдас...плачевно за тих з емблемою справжнього Дніпра...дура4ьки...
Роман Когоров
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил