Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 грудня 2019, 04:42
13129
77

Олександрія вирвала перемогу у Дніпра-1, який грав удев'ятьох

Три пенальті та два вилучення: феєричне завершення першої половини чемпіонату України

| Оновлено 16 грудня 2019, 04:42
13129
77
Олександрія вирвала перемогу у Дніпра-1, який грав удев'ятьох

Закривав першу половину української першості поєдинок на «Дніпро-Арені», в якому господарі поля приймали «Олександрію». Підопічні Дмитра Михайленка бажали реабілітуватися перед своїми вболівальниками за велику поразку в минулому турі від «Колоса». Та й перспектива втручання в боротьбу за шосту позицію, безсумнівно, додає дніпрянам мотивації. Команда Володимира Шарана декількома днями раніше завершила свій виступ в Лізі Європи і тепер може сконцентруватися на внутрішніх змаганнях. Щільний графік, викликаний грою на євроарені, не вибив з колії олександрійців, які в чемпіонаті демонструють досить солідні результати.

На початку поєдинку гості більше володіли м'ячем, але небезпечних моментів біля воріт довго не виникало. Дніпряни, які спочатку сконцентрувалися на безпеці своїх володінь, згодом почали шукати підходи до штрафного суперників. Перша загроза відбулася після грубої помилки Білика, який «подарував» м'яч Кулішу. Втім, форвард «Дніпра-1» не зміг скористатися помилкою голкіпера.

А на 31-й хвилині вже олександрійці могли відкрити рахунок в матчі. Третьяков підкараулив відскок перед штрафним дніпрян і пробив під поперечину, але Юрчук в стрибку врятував свою команду. Незабаром Ковалець перевірив реакцію голкіпера: Юрчук і на цей раз був на висоті.

Друга половина зустрічі почалася з активних атак господарів поля. Булеца головою пробив вище воріт, а потім Назаренко в швидкому прориві не зміг пробити Білика. Ще одна гостра атака «Дніпра-1» завершилася прострілом Чичикова, і м'яч від ноги Мірошниченка, полетів у протихід голкіперу, але гостей врятувала штанга. Олександрійці не збиралися відсиджуватися в обороні, намагаючись відповідати своїми атаками. І досить динамічна гра виглядала з видовищно.

Опис подій, які відбувалися в останній третині зустрічі, заслуговує на окремий матеріал. Свідомо не будемо давати оцінку деяким рішенням арбітра Миколи Балакіна - нехай цим займуться експерти і футбольні чиновники. Обмежимося викладом того, що відбувалося на полі.

На 78-й хвилині після удару Третьякова арбітр угледів, що м'яч потрапив в руку Лопирьонку, вказавши на 11-тиметрову позначку. На цьому неприємності для господарів не закінчилися: захисник «Дніпра-1» почав висловлювати Балакіну своє обурення, отримавши другу в матчі жовту картку. Пенальті точним ударом реалізував Третьяков. Дніпряни побігли рятувати поєдинок і домоглися свого на останній хвилині основного часу. Другий в матчі пенальті був призначений після того, як м'яч потрапив в руку Банади в штрафному. Куліш з 11-тиметрової позначки зрівняв рахунок. Через кілька миттєвостей «Дніпро-1» залишився удев'ятьох: Назаренко в центрі поля грубо зіграв проти Лучкевича і побачив перед собою пряму червону картку. Але і це було ще не все. На 92-й хвилині Ковалець, котрий увірвався в штрафний дніпрян, впав після того, як в епізод втрутився Гуйє. Третій в протистоянні пенальті забив Третьяков, який оформив дубль.

Ось такий максимально наповнений емоціями поєдинок підвів риску під осінньою частиною Української Прем'єр-ліги.

Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур.

«Дніпро-1» - «Олександрія» - 1:2

Станіслав Куліш (90) - Максим Третьяков (80, з пенальті; 94, з пенальті)

Сергій Кравченко (14), Юрій Вакулко (28), Ігор Когут (35), Максим Лопирьонок (70), Папа Гуйє (87) - Андрій Запорожан (20), Тимур Стецьков (29), Денис Мірошниченко (61), Валерій Лучкевич (88)

Максим Лопирьонок (79, друга жовта картка), Олександр Назаренко (91, груба гра)

«Дніпро-1»: Валерій Юрчук, Максим Лопирьонок, Папа Гуйє, Сергій Логінов, Владислав Шаповал, Сергій Кравченко, Юрій Вакулко, Ігор Когут, (Олександр Назаренко, 46) Сергій Булеца (Володимир Польовий, 91), Станіслав Куліш, Олексій Чичиков (Олександр Кобахідзе, 74)

«Олександрія»: Олег Білик, Денис Мірошниченко, Владислав Бабогло, Каспарс Дубра, Тимур Стецьков (Денис Безбородько, 46), Дмитро Гречишкін, Кирило Ковалець, Андрій Запорожан (Максим Задерака, 65), Максим Третьяков, Олексій Довгий (Євген Банада, 75 ), Валерій Лучкевич

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДНІПРО-1 - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро
Футбол | 28 березня 2024, 13:58 1
Матвій і його команда. Що треба знати про збірну України, що вийшла на Євро

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко розповідає про збірну України U-19

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Коментарі 77
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
byrjyi
Честно говоря, мне показалось, что сегодня был один из лучших матчей Днепра 1 в ПЛ, но у судьи была другая задача)
byrjyi
Как можно такому человеку давать свисток? Подобного цирка давно не видел...
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sunrise
Похоже у нас появилась третья сила в чемпионате. По лояльности арбитров, по крайней мере.
DV
Итог матча - Судья честно отработал взятку!
Дима Сергеев
Цирк на дроті... Или - лютый вах¥й!!! Такой клоунады не было давно!!!!!!! И смотреть "задрот-лигу" теперь просто западло... Футболу в Украине - пи$дец!!! Свисток к Новому Году как у гайца жезл??? Так пусть засунет себе его в .опу!!! Вместе с "почетными" прЭзидентами, КДК, ФУЙКА и т.д.!!! Ну а клуб Александрия, вместе с Ш(Б)араном, Л(Х)учкевичем и иже с ними - в топку! Этот клуб, лично для меня, умер... П О З О Р И Щ Е!!!
voky89
Судейство в УПЛ никак не соответствует игре команд. И это беда...
voky89
Правильный обзор этого матча уместится в одно предложение: "В матче-бенефисе судья Балакина присудил победу Алесандрии, попутно придумав три пенальти и удалив двух игроков Днепра-1"
russol30
Ну і суддя, це пісец, видно дуже добре заплатили, тільки в Україні таке може бути)
Милан Милан
Это было обыкновенное убийство.
said_said
Забули в огляді написати, що суддя за рахунку 0:0 мав призначати ще один пенальті. У ворота "Олександрії". За таке саме порушення, яке було в Лопирьонка. Або не призначати обидва (і на лопирьонку також). Певно, за пояснення цього факту, Лопирьонок і отримав своє вилучення.
byrjyi
После такого судейства отворачивает от команды, где бы она не играла. Ни в одном турнире не смогу желать Александрии ничего хорошего...
Сергій Попруга
цвіте і пахне павелківщина на всю Україну! )))
zzg77
Никто и не понял, что помогают не Александрии, а Арендуполю!!!!
Романов Илья
Теперь знаете почему это лучший арбитр Украины?
Vadim-77
Позорная команда Александрия, покупающая судей. Никто мне не докажет, что этот ублюдок просто так поставил две левых точки и не поставил явную точку в их ворота !!! Какие вы нах "волчары" ? Болею теперь исключительно против этих желто-черных шакалов !!! Не люблю Днепр-1, но даже у меня как будто в душу плюнули...
Andy_P
Не симпатизирую особо ни одной из этих команд, но дико бесит судейский произвол. Сам играл в футбол много лет и знаю, как может судейка удавить команду с первых минут, внешне и не очень заметно, а тут...
Для огорченных болел Днепра-1 напомню пенальти, который их команда била недавно Ворскле, помните такой? Которого абсолютно небыло, который сломал всю игру?
Милан Милан
После таких матчей судье нужно ходить и оглядываться...ну и Павелец тоже...удивительно, как этого выскочку до сих пор не посадили!
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
[BTS-Клипы] Спирин
судья нахуя ты это делаешь ???? ( матч в котором четко и ясно показывают, что в нашем футболе ТОП клубам всегда в нужный момент помогут ) зачем, Александрия и без вас справится