Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2019, 12:12
4456
2

Олімпік в більшості не зміг дотиснути Олександрію

Голкіпер гостей Паньків був вилучений вже на 4-й хвилині матчу

| Оновлено 11 листопада 2019, 12:12
4456
2
Олімпік в більшості не зміг дотиснути Олександрію
 
Суперники підійшли до звітного поєдинку маючи за плечима цілу серію успішних матчів. «Олімпік» здобув три перемоги поспіль в чемпіонаті і з відвертого аутсайдера чемпіонату перетворився на претендента на потрапляння до першої шістки, а «Олександрія» при дуже щільному графіку видала п'ятиматчеву безпрограшну серію, при тому що суперниками команди Шарана були «Шахтар», «Зоря» і «Сент-Етьєн». Однак, у господарів був великий плюс - вони були куди свіжими за  суперника.
 
Початок зустрічі видався шокуючим для «Олександрії» і поламало команді гостей всі плани на гру. Вже на 4-й хвилині після помилки захисників тікав на рандеву з Паньківим Шахаб, після чого вийшовший за межі штрафного голкіпер повалив на газон обігравшого його суперника. Вердикт арбітра був однозначним - червона для капітана гостей, після чого шанси на перемогу підопічних Шарана стали невеликими.
 
З моменту видалення тактика олександрійців миттєво змінилася, гості практично всією командою замкнулися на своїй половині поля, лише зрідка турбуючи оборону гостей. Однак, як виявилося, гравці «Олімпійка» були не готові до такого розвитку подій і зовсім не знали як зламати насичену оборону суперника. Донеччани діяли дуже повільно, практично не турбуючи вийшовшого на заміну Білика. Але свій момент до перерви господарі все ж створили, причому який! Пасіч від правої бічної лінії штрафної накинув м'яч до дальньої штанги, де з метра практично напевно пробивав Тейшейра, але Білик дивним чином зумів відбити м'яч ногами.
 
Гості терпляче чекали на свій момент і не без частки випадковості отримали його на початку другої половини. Після подачі кутового Лучкевич підстеріг м'яч у лінії штрафного і пробив по воротах, м'яч потрапив в Пасіча і полетів в протилежний від Кринського кут, але все ж розминувся зі штангою. У другому таймі темп гри ще більше впав, «олімпійці» грузли в оборонних редутах суперника і нульова нічия початла проглядатися задовго до закінчення зустрічі. Заміни Шарана говорили про те, що він згоден на мирний результат матчу.
 
Коли здавалося, що нічого цікавого в цьому матчі не буде, вже в компенсований арбітром час, господарі були дуже близькі до того, щоб вирвати перемогу. Після прострілу увірвавшогося в штрафну Ксьонза капітан гостей Гришко з декількох метрів не зумів вразити вже порожні ворота «Олександрії».
 
Нічия стала справедливим результатом матчу і, схоже, влаштувала обидві команди. «Олімпік» не зміг наздогнати за очками «Маріуполь», але продовжив свою безпрограшну серію до чотирьох матчів, «Олександрія» також упустила можливість наблизитися до «Зорі», «Десни» і «Динамо», але зможе зробити це в наступному турі, після домашньої гри з луганчанами.
 
Українська Прем'єр-ліга. 14-й тур
 
«Олімпік» - «Олександрія» - 0:0
 
  Паньків (4)
 
  Зотько (28), Гришко (84), Фабіньо (90 + 3) - Ковалець (56), Бабогло (58), Довгий (66), Білик (90 + 2)
 
«Олімпік»: Кринський - Ксьонз, Гришко, Зотько, Вантух - Драман (Фабіньо, 56), Кравчук, Політило, Е. Пасіч (Балашов, 64) Тейшейра - Шахаб (Джеффрі, 85)
 
«Олександрія»: Паньків - Лучкевич, Бабогло, Дубра, Третьяков - Задерака (Білик, 6), Ковалець (Банада, 77), Гречишкін, Довгий, Мірошниченко - Безбородько (Пашаєв, 54)
 
Арбітр: Сергій Бойко
 
Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
odiniznashih
Так значит Панькив с Зарей не играет?
Чудненько)))