Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 жовтня 2019, 01:09
27866
212

Динамо не змогло здолати Копенгаген на НСК Олімпійський

Суперники обмінялися голами та продовжують йти з однаковою кількістю набраних очок

| Оновлено 25 жовтня 2019, 01:09
27866
212
Динамо не змогло здолати Копенгаген на НСК Олімпійський
twitter.com/dynamokyiv

До очного протистояння «Динамо» та «Копенгаген» підійшли з однаковою кількістю набраних очок, і переможець сьогоднішньої дуелі міг стати одноосібним лідером групи В Ліги Європи. Київський клуб в останніх семи матчах здобув перемоги, при цьому не пропустивши в свої ворота жодного м'яча. У «біло-синіх» відзначаємо дебют в єврокубках захисника Дениса Попова, вихід на поле якого став безальтернативним через пошкодження Тамаша Кадара. Несподіваною стала відсутність в заявці на поєдинок Віталія Буяльського, котрий також потрапив в лазарет. А замість Гармаша, який грав в центрі поля в матчі проти «Олександрії», вийшов Шепелєв.

Початок матчу видався шокуючим для киян. Вже на 2-й хвилині невдалий винос Бущана завершився результативною атакою датчан і точним ударом Сотіріса, якому асистував Сантос. Це був просто шикарний «подарунок» для гостей. «Леви» великими силами сконцентрувалися на своїй половині поля і почали робити те, що вони дуже добре вміють робити - оборонятися. Компактна захисна лінія «Копенгагена» в поєднанні з активним пресингом доставляли чимало проблем «динамівцям». При цьому датчани не забували і про свої атаки. В одній з них тільки реакція Бущана завадила відзначитися Сантосу.

Проникнути в штрафний суперників у киян зовсім не виходило, до того ж, господарі поля занадто часто грішили неточними передачами. У такій ситуації «біло-сині» почали сподіватися на навісні передачі та простріли. Така тактика цілком могла принести успіх, коли партнерів намагалися знайти Вербич і Де Пена. Але незважаючи на всі зусилля киян, яких, скажімо відверто, було недостатньо для створення дискомфорту обороні «Копенгагена», команди пішли на перерву за мінімальної переваги гостей.

Початок другої половини зустрічі, на відміну від стартових хвилин, приніс позитивні емоції шанувальникам київського клубу. Навіс Циганкова зі штрафного замкнув Шабанов, який відірвався від захисників та головою відправив м'яч у ворота. А через кілька хвилин вже Циганков ледь не вийшов на ударну позицію в штрафному «Копенгагена», але свою команду виручив Ов'єдо.

Пропустивши гол, датчани стали більше часу приділяти атаці, демонструючи своє бажання вивезти перемогу з Києва. Така гра суперників дозволила киянам організовувати стрімкі контратаки, але злощасний брак при передачах нівелював всю перспективність цих випадів. А «леви» таки змусили йокнути серця вболівальників «біло-синіх». Після удару Сантоса Бущан впав в кут, а м'яч, потрапивши в Кендзьору, полетів в протихід голкіперу. На щастя, «сфера» розминулася зі штангою.

Кінцівка поєдинку проходила без реальних загроз воротам, і фінальний свисток зафіксував нічийний результат. Суперники продовжують йти пліч-о-пліч в турнірній таблиці групи В і через два тижні продовжать з'ясовувати стосунки в Копенгагені.

Ліга Європи. Група В.

«Динамо» - «Копенгаген» - 1:1

Артем Шабанов (53) - Піерос Сотіріу (2)

Сергій Сидорчук (22), Беньямін Вербич (46), Томаш Кендзьора (55), Артем Бесєдін (68) - Йенс Стаге (51), Карло Бартолец (59)

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Денис Попов, Томаш Кендзьора, Карлос Де Пена (Денис Гармаш, 80), Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Беньямін Вербич, Артем Бесєдін

«Копенгаген»: Карл-Юхан Юнссон, Брайан Ов'єдо, Віктор Нельссон, Сотіріс Папаяннопулос, Карло Бартолец, Віктор Фішер (Ніколай Томсен, 75), Карлос Зека, Йенс Стаге, Расмус Фальк (Гільєрмо Варела, 87), Піерос Сотіріу, Майкл Сантос (Ніклас Бендтнер, 89)

Арбітр: Халіл Мерер (Туреччина)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - КОПЕНГАГЕН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 27
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Джо Коул пояснив, чому Мудрик кращий за Троссарда і не має бути орендований
Футбол | 23 квітня 2024, 15:41 1
Джо Коул пояснив, чому Мудрик кращий за Троссарда і не має бути орендований

Колишній хавбек збірної Англії високо відгукнувся про талант українського вінгера

Коментарі 212
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Андреев
Миха играл дома на ничью??!?! Замен в атакующую линию нет, Вербич,Беседин....Да меняй ты их после 60 минуты. полная жоп....
roman_kros
А мені матч сподобався, класно подрімав.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Поручик Ржевский
Тренер, который делает всего лишь одну замену в провальной игре, подписывает этим самы себе медицинское заключение о профнепригодности...
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ace Ventura
унилое гамно
dima.krot
Все позавчера гнали на Шахтер за ничью с Загребом, а тут вот оно что получается. В чужом глазу соринку видят, а в своем бревна не замечают. Только вот качество игры в той ничьей и в этой - небо и земля. Обычно смотришь футбол и можешь пивка хряснуть, а тут хочется водки нажраться
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
an52
Чи не пора б горе-тренеру вже за папередніком? Чи ще дати йому пару сезонів попрактикватися?
cucumber
Шабанов - герой матча! Наверное самая высокая оценка будет на хускоред.
Ace Ventura
унылое говно
Александр Пересадько
Команда старалась .Тренер сцикун(замены надо делать)!!!!!!!!!!
mayakovskiy1
А вы друзья как не садитесь.... На самом деле Динамо как играло плохо так и играет. Выиграли у Марика, случайно у Александрии. Стыдно смотреть. Дома толком нет моментов против колхозной команды. А еще выезд Мальме и Копенгаген
Fangold
Позорище
Поручик Ржевский
Датчане могли на матч выходить без вратаря, т.к. угроз их воротам, практически, не было.
Ну, не доходили динамовцы до ворот соперника, ни заканчивали атаки ударами в створ - я этого ничего не видел.
Эпизод з падением и карточкой Беседина - это лакмусовая бумажка про события в клубе и в тренировочном процессе. Никто ничего футболистов начучить не может.
А сами играть не умеют.
Дно где-то рядом...
Maxim Hrizman
Суркис по ходу мазохист. Все делает наоборот чего хотят болельщики и експерты. И чем больше мы бесимся тем больше он кайфует.
Юра Вареник
сложно выигрывать когда у тебя тренер тупой
hidalgo65
я не понимаю,неужели перепуганный Михайличенко может как-то мотивировать игроков?
Yura Voller
Реально, Лесик підзаєбав.
Кому треба такий футбол? Де розрізані паси, забігання, комбінації ало?? Так розумію результат перш за все, але с*** мучитись з Копеном?
Дякую, навіть за дурно, я на стадіон а ні ногою.