Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 листопада 2020, 18:34
57994
232

Історична перемога і гол-фантом: Десна в Києві обіграла Динамо

Кияни продовжили свою невдалу серію

| Оновлено 13 листопада 2020, 18:34
57994
232
Історична перемога і гол-фантом: Десна в Києві обіграла Динамо
ФК Динамо Київ

Турнірне становище «Динамо» напередодні сьомого туру українського чемпіонату, безперечно, викликало негативні емоції у шанувальників київського клубу. «Біло-сині» в трьох поєдинках турніру не могли перемогти, займаючи невластиву для себе п'яту позицію таблиці. Зовсім в іншому настрої підійшли до протистояння на НСК «Олімпійський» футболісти «Десни», які не програвали до візиту в Київ п'ять зустрічей, та ще й не пропускали в них голів.

І сіверяни досить впевнено розпочали матч, деякий час більше, ніж господарі поля, володіючи м'ячем. Втім, кияни незабаром заволоділи територіальною перевагою і створили першу гольову можливість. Де Пена з лівого флангу навісив точно на голову Буяльському, який пробив вище воріт. Після цього гості відповіли небезпечним стандартом. Богданов сильно пробив зі штрафного метрів з тридцяти, і Бойко в падінні перевів м'яч на кутовий.

І все ж, перша половина зустрічі була вкрай мізерна на небезпечні моменти, а основні її події відбулися перед перервою. На 40-й хвилині забіг по лівому флангу Картушова завершився прострілом в напрямку набігаючого Калитвинцева, який пробив у протихід голкіперу. Кияни одразу активізувалися, в компенсований до першого тайму час організувавши атаку, яка завершилася неоднозначним рішенням арбітра. Після удару головою Де Пени Паст відбив м'яч, який почав перекочуватися через лінію воріт. Голкіпер зупинив «сферу», але зробив це, як здалося, вже за лінією. Арбітр прийняв рішення на користь гостей і взяття воріт не зарахував.

На другий тайм тренерський штаб «Динамо» випустив Родрігеса, покликаного посилити атакуючу лінію. І на початку другої 45-хвилинки кияни виплеснули на суперників всю свою злість і агресію, що відразу принесло результат. З ударом Кадірі Паст в падінні впорався, але першим до м'яча встиг Бесєдін, який зрівняв результат і обірвав «суху» серію «Десни». Тут би киянам розвинути свій успіх, а замість цього м'яч знову опинився у воротах Дениса Бойка. Калитвинцев на фланзі випередив Миколенка, увірвався в штрафну і прострілив на Філіппова, який шикарним ударом п'ятою переправив м'яч у ціль.

До кінця поєдинку був ще «вагон» часу, але киянам так і не вдалося створити проблеми насиченій обороні чернігівського клубу. Пригадується удар Караваєва з гострого кута, з яким впорався Паст, та вихід на ворота Бесєдіна, відзначитися якому також завадив голкіпер «Десни». А в іншому: брак при передачах, банальні навіси і нездатність переломити хід матчу, що
невдало складався. Таким сьогодні постало «Динамо» перед уболівальниками, які зустріли фінальний свисток оглушливим свистом.

«Десна» вперше в історії відібрала очки у київського клубу і піднялася на «чисте» друге місце в турнірній таблиці. А «біло-сині» знову розчарували своїх шанувальників, які з побоюваннями очікують поєдинок киян в груповому турнірі Ліги Європи проти «Мальме».


Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Динамо» - «Десна» - 1:2


Артем Бесєдін (49) - Владислав Калитвинцев (40), Олександр Філіппов (56)

Карлос Де Пена (45+3) - Владислав Огиря (76), Євген Паст (96)

«Динамо»: Денис Бойко, Віталій Миколенко, Микита Бурда, Тамаш Кадар, Олександр Караваєв, Мохаммед Кадірі (Фран Соль, 85), Денис Гармаш (Володимир Шепелєв, 74), Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Карлос Де Пена (Жерсон Родрігес, 46), Артем Бесєдін

«Десна»: Євген Паст, Денис Фаворов, Владислав Огиря (Віталій Єрмаков, 84), Владислав Калитвинцев, Єгор Картушов, Андрій Гітченко, Андрій Мостовий, Максим Імереков, Андрій Богданов (Андрій Домбровський, 78), Артем Фаворов, Олександр Філіппов (Юхим Конопля, 89)

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 232
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Михайличенко самодостатня людина. Його заслуги та титули говорять уже багато про що. Це легенда, це символ. Мало того, це символ відданості клубу «Динамо» Київ, який нікуди не бігав, який входив в усі ситуації, який був з клубом в радісні моменти і навпаки. Він буде працювати 24 години на добу, щоб відродити команду київського «Динамо»".
Ігор Суркіс 19.08.2019
zhyr
А прикиньте, якщо Суркіс поставив пару лямів на Десну. Це ж вигідніше, ніж ЛЧ)))
zhyr
вітаю тих, хто на Десну поставили....нормально підігрілися)))
Mr.Value
Представляю, как счастливы соперники Динамо по группе ЛЕ, самый халявный соперник достался им)
Oleksandr Mazur
Ну давайте будемо чесними,Динамо грало з одним з лідерів чемпіонату,хлопці билися,бігали,такий досвід безцінний буде в Першій лізі))))
Іванка Пригода
Думали, що залягли на дно в Брюгге, а потім знизу постукав "Олімпік" і виявилося що лежать на дні Десни. 😥
Сумно. Що далі??? Що??? Скажи, Ігор Михайлович!!!
Евгений A.
Как много значит тренер...Вернидуб, Кучук, Скрипник - но взяли не их!
Макс Максов
Только давайте без жёсткой критики. Во первых, проиграли одному из лидеров УПЛ, а во вторых шансы побороться за бронзу ещё есть!)
roman_kros
А Караваєв точно крок вперед в своїй кар'єрі зробив?
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
hidalgo65
Миха-гений
ua-goahead
Вітаю всіх вболівальників Десни з перемогою!
sanitarium
Так это, дайте ж ему сто дней!
Юрий Морюшкин
Чемпионат - растет, Динамо - деградирует. Интересно Шахтер заплатит Десне или уже поняли что можно разориться на стимуляции?
Ukrop
А чем вы все так не довольны? Хотели же конкурентный чемпионат? Вот он вам. Посмотрите сколько команд борятся за 2-е место
SamojlovS
Хороший игрок Владислав Калитвинцев: гол + пас сделал.
Странно только, что Динамо он оказался не нужен (это тем, кто что-то говорил о В. Юрченко и Шахтере).
Только в Шахтере - есть кому голы забивать и игры вытаскивать, а вот в Динамо... Ну все видят, что там в Динамо!
Андрей Трегубов
Десна Десна!!! Молодцы воли и класса не занимать! Тренер молодец! Команда супер!!!
Yaroslav1107
Как думаете выйдет ли Динамо в еврокубки по окончанию сезона? Я сильно сомневаюсь
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar1305
Десна красава!...