Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2019, 22:20
7504
1

Два вилучення і шедевр від Безбородька: Олександрія обіграла Олімпік

Команда Володимира Шарана здобула першу перемогу в чемпіонаті, «олімпійці» залишилися без очок

| Оновлено 10 серпня 2019, 22:20
7504
1
Два вилучення і шедевр від Безбородька: Олександрія обіграла Олімпік
twitter.com/fco1948

В Олександрії в очному протистоянні зустрілися команди, які в двох стартових турах не зуміли розжитися очками. І якщо «олені» програли чинному чемпіону, а також ще одному представнику нашої країни на євроарені «Маріуполю», то «Олімпік» постраждав в матчах з дебютантами Української Прем'єр-ліги - «Дніпром-1» та «Колосом». При цьому в графі «забиті голи» у підопічних Жуліо Сезара значився гнітючий шанувальників донецького «Олімпіка» нуль.

Команди були помітно обережними на початку зустрічі, що свідчило про необхідність досягнення позитивного результату для суперників. На 5-й хвилині Дмитро Гречишкін ледь не став автором автоголу, коли після прострілу Шахаба зі штрафного м'яч від його ноги пролетів трохи вище поперечини. Але в плані створення гольових нагод цей момент став винятком, і довгий час гостроти біля воріт опонентів не виникало.

Активізувалися команди в середині першого тайму, що призвело до обміну гольовими можливостями. Спочатку Фабіньо, який переправляв п'ятою м'яч у ворота, трохи не влучив у ціль, а в атаці у відповідь Бетім продемонстрував свою реакцію після удару Сітала з центру штрафного майданчика.

На полі більшу частину ігрового часу точилася рівна гра, але кінцівка тайму залишилася за олександрійцями. Знову з гарної позиції бив Сітало - м'яч опинився в руках Бетіма. Ще раз голкіпер став героєм епізоду, коли в стрибку дотягнувся до м'яча після удару Банади. Він же зреагував на удар Безбородька на 43-й хвилині. Але на цей раз відбитий голкіпером м'яч опинився на нозі у Шендрика, який розстріляв ворота.

«Олімпійці» активно почали другу половину зустрічі, і вже на 47-й хвилині своєчасний вихід Паньківа не дозволив відзначитися Геннадію Пасічу. Втім, такий швидкий початок другої 45-хвилинки приніс результат гостям. Розрізна передача на хід Матару завершилася точним ударом сенегальця з кута воротарського.

Щоправда, радість підопічних Жуліо Сезара тривала зовсім недовго. Вирішивши сам дістатися до штрафного «Олімпіка» Сітало був збитий Вантухом, котрий отримав від арбітра жовту картку, яка стала для захисника другою в матчі. Олександрійці чисельною перевагою скористалися практично відразу. Безбородько з-за меж штрафного майданчика завдав приголомшливий за красою удар. А головне, цей удар став ефективним - 2:1.

Знову опинившись в ролі лідируючого боку, «олені» помітно заспокоїлись, що дозволило гостям розраховувати на успіх. А коли Гліб Бухал збив Тейшейру, отримав другий «гірчичник» і склади зрівнялися, «олімпійці» великими силами пішли виривати нічию. У гостей були дальній удар Євгена Пасіча, момент за участю Матара, спроба Геннадія Пасіча з кута штрафного... Але фінальний свисток, в результаті, зафіксував перемогу домашньої команди.

«Олександрія» заробила перші очки в чемпіонаті і в наступному турі зустрінеться на виїзді з луганською «Зорею». «Олімпік», який як і раніше йде без набраних балів, буде приймати львівські «Карпати».


Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Олександрія» - «Олімпік» - 2:1


Антон Шендрик (43), Денис Безбородько (61) - Матар (56)

Денис Безбородько (29), Гліб Бухал (51), Євген Банада (65), Павло Пашаєв (94) - Шахаб (15), Роман Вантух (33), Драман (48), Євген Пасіч (72)

Гліб Бухал (76, друге попередження) - Роман Вантух (59, друге попередження)

«Олександрія»: Юрій Паньків, Денис Мірошниченко, Гліб Бухал, Валерій Лучкевич, Артем Сітало, Антон Шендрик, Дмитро Гречишкін, Кирило Ковалець (Кирило Прокопчук, 76), Євген Протасов (Дмитро Шастал, 64), Денис Безбородько (Павло Пашаєв, 81), Євген Банада

«Олімпік»: Бетім, Ігор Снурніцин (Єгор Клименчук, 63), Роман Вантух, Дмитро Гришко, Павло Ксьонз (Євген Пасич, 7), Драман, Тарас Завійський, Геннадій Пасич, Фабіньо, Шахаб (Максим Тейшейра, 46), Матар

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

КСК «Ніка» (Олександрія)

ОЛЕКСАНДРІЯ - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Миколенко травмувався у матчі з Ліверпулем. Віталія замінили у перерві
Футбол | 24 квітня 2024, 23:15 3
Миколенко травмувався у матчі з Ліверпулем. Віталія замінили у перерві

Український захисник зумів дограти перший тайм за Евертон, але на 2-й так і не вийшов...

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил