Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 26 липня 2019, 10:46
10660
9

Лунін може перейти в Сельту або Реал Сосьєдад

Українець практично напевно знову піде в оренду

| Оновлено 26 липня 2019, 10:46
10660
9
Лунін може перейти в Сельту або Реал Сосьєдад
Twitter. Андрій Лунін
Український страж воріт мадридського «Реала» Андрій Лунін в новому сезоні з високою ймовірністю не залишиться в складі «королівського клубу».
 
Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан не бачить Луніна серед гравців основного складу, а тому клуб посилено шукає підходящі варіанти, щоб прилаштувати українського таланта в оренду.
 
За інформацією Don Balon, можливість повернення в «Леганес» зараз виключається, так як там Лунін не зможе розраховувати на місце ключового воротаря. Подібна ситуація складається і в «Бетісі», який раніше цікавився українцем.
 
На даний момент найбільш реальними варіантами для Луніна є орендні угоди з «Сельтою» або «Реал Сосьєдадом». У стані галісійців розуміють, що повноцінно розраховувати на Серхіо Альвареса або Рубена Бланко в майбутньому сезоні навряд чи варто, а тому шукають більш якісного воротаря. Що стосується клубу з Сан-Себастьяна, то він, ймовірно, продасть свого ключового стража воріт Херонімо Рульі, через що також потребуватиме якісного підсилення на «останньому рубежі».
 
Нагадаємо, раніше іспанські ЗМІ сватали Луніна в «Вальядолід», причому також на правах оренди.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Пушич розповів про травму Коноплі та причини успіху в матчі із Зорею
Футбол | 24 квітня 2024, 02:40 0
ВІДЕО. Пушич розповів про травму Коноплі та причини успіху в матчі із Зорею

Головний тренер «Шахтаря» розповів про матч 25-го туру УПЛ

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 31
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Надо на год-два уходить в аренду туда, где его будут видеть №1. Что-то мне подсказывает, что Зидан надолго в Реале не задержится. Без Роналду он пшик. И следующий сезон это покажет.
UKRAINE FAN
Если уходить то года на два . Не кто особ не будет доверят вратарю которого арендовали на один сезон!
pavel85
Вокруг Лунина чтото не то..Вот смотрите..1 Почему он не закрепился в Леганесе,почему не хотят брать назад?Отмазка,что там уже есть вратарь?Так Лунин же Бог среди вратарей,почему не берут...2..В Реале тоже не видят его даже запасным!!Причина? 3...Если бы он был действительно крут,то уже давно играл бы в топ команде а так кидают туда,сюда.Как-то обидно за нашего таланта.
Pavel Yakimovich
с одной стороны да, надо уходить на пару лет, чтобы там стать основным, с другой стороны - сейчас не удалось продать Наваса, а если летом удастся?
нет, ну может с Куртуа Андрей пока и не может соревноваться, хотя бы в плане так сказать имени, и что заплатили за Куртуа больше, но как болельщик Реала и трезво смотрящий на вещи человек - считаю что нужен и на замену хороший вратарь, потому что травмы, несколько турниров, а значит в случае продажи Наваса - Реалу надо будет срочно возвращать Андрея
Владимир Копяк
Большие деньги тяжело зарабатываются. Одним талантом тут не обойтись... Это в Украине можно сачковать на тренировках (при наличии мала-мальского таланта), но все равно быть лучшим. На Западе такое не канает. И чем быстрее Лунин это поймет, тем быстрее он будет постоянно играть в основном составе топовой команде. Или через год вернется туда,откуда пришел....