Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 липня 2019, 14:14
43908
136

Колос завдав поразки Динамо в спарингу

Команди провели контрольний поєдинок в Києві

| Оновлено 22 липня 2019, 14:14
43908
136
Колос завдав поразки Динамо в спарингу
YouTube

«Динамо» та ковалівський «Колос» провели контрольний поєдинок, який завершився перемогою ковалівців з рахунком 3:1.

У першому таймі кияни володіли значною територіальною перевагою, але небезпечних моментів біля воріт «Колоса» було небагато. Могли відкрити рахунок Шепелєв, з ударом якого впорався голкіпер Волинець, і Бесєдін, котрий перед перервою з лінії штрафного потрапив у штангу. Ковалівці ж в першій половині гри майже не турбували голкіпера «Динамо» Дениса Бойка.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Однак, несподівано кияни виявилися в ролі команди, що відіграється. Арбітр угледів порушення правил у штрафному «Динамо» з боку Де Пени і призначив пенальті, який реалізував Гавриш. Для результативної відповіді «біло-синім» знадобилося всього три хвилини. Караваєв зробив простріл з правого кута штрафного, і Бесєдін переправив м'яч у ворота.

Незабаром ковалівці цілком могли знову повести в рахунку, але Морозко не реалізував забійний момент, з близької відстані не потрапивши в ворота. І все ж, саме підопічні Руслана Костишина стали переможцями контрольного поєдинку. Спочатку простріл Ільїна з правого флангу замкнув Нехтій, який переправив м'яч у ворота, а в компенсований час Чорноморець класним ударом зі штрафного встановив остаточний рахунок.

Через тиждень, 28-го липня, «Динамо» в матчі за Суперкубок України битиметься з донецьким «Шахтарем». «Колос» 30-го липня буде приймати «Маріуполь» в рамках 1-го туру Української Прем'єр-ліги.

«Динамо» - «Колос» - 1:3

Бесєдін (58) - Гавриш (55, з пенальті), Нехтій (75), Чорноморець (92)

Буяльський (55), Бесєдін (83)

Бурда (91, фол останньої надії)

«Динамо»: Бойко (Бущан, 46), Миколенко, Бурда, Кадар, Кендзьора, Караваєв (Цітаішвілі, 76), Де Пена, Сидорчук (Вербич, 73), Шепелєв, Буяльський, Бесєдін

«Колос» (перший тайм): Волинець, Зозуля, Гавриш, Максименко, Чорноморець, Задоя, Мілько, Демченко, Ільїн, Смирний, Лисенко

Запас: Сітало, Яшков, Сахневич, Мигунов, Рябов, Кізілатеш, Костишин, Антюх, Морозко, Нехтій, Бондаренко, Кожушко, Оріховський

Стадіон «Динамо» імені В. Лобановського (Київ)

ДИНАМО - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 136
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Влад Тараненко
Дорогие фаны Динамо. Как вы относитесь к тому, что бывший хозяин клуба, а по совместительству брат нынешнего хозяина прошел в верховную раду по спискам вонючей опоплатформы?
Ростик Карпа
Хац жгііі...
cucumber
Скажу как сторонний болельщик. "Динамо" Милевского и Алиева я всегда сравнивал с "Динамо" Шевченко и Реброва, и оно проигрывало ощутимо в классе, но сейчас я сравниваю нынешнее "Динамо" с Алиевско-Милевским "Динамо" и теперь мне кажется, что при Миле "Динамо" было более классным. Там и Миля мог затолкать мяч в ворота как в матче с Торпедо-Белаз.. или Алиев мог включить свою пушку.. а что сейчас? Сейчас "Колос" Коваливка обыгрывает 3:1. Колос с которым никакущий Металлист-1925 играл вничью.
Vladislav Pohily
Якщо Суркісам все одно на клуб, то мені тим паче. Судячи з усього цей сезон нічим не буде відрізнятись від двох попередніх.
Український Патріот
Динамо надо сделать зарплату по результату! Нет результата, нет зарплаты! Чтобы они понимали, что от их труда зависит их зарплата.
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
ну що тут скажеш. основа грала.....
digital_summer
Уровень дискуссии под ветками ДК/ШД традиционно высокий
Український Патріот
Чем дольше Хацкевич в команде, тем больше Динамо регрессирует и закрепит плохие стратегии в головах игроков, которые молодые и должны наоборот разгоняться их умения, а Хацкевич даже не останавливает развитие, а оно начинает идти назад!
Александр Домащенко
В этой игре я увидел только одну команду с поставленной игрой. В составе "Динамо" вышли 10 полевых игроков и пытаются экспромтом что-то придумать на поле. Очень медленно играет команда. С такой командной скоростью трудно будет бороться за попадание в первую шестерку. А перед именем сейчас ни у кого коленки не дрожат. Впрочем, может быть, под нагрузкой играли. Через неделю посмотрим.
Kevko
Посмотрите на этот состав Динамо (а он видимо рассматривается как почти основной). Что можно ожидать от Кадара, Сидорчука, Буяльского, Беседину, Шепелева..?
Просто грусть берет от такого Динамо. Истории о "перспективной молодежи" можно уже не рассказывать
Kantemirov
Хацкевич?!
Констатация факта-Суркис жлоб.
Kantemirov
Короче, в Украине уже не осталось команд которым Динамо может составить конкуренцию
Golhrenshtanga
Я не пойму,Суркис умышленно убивает клуб?
vitek-kherson
Это товарняк и просмотр игроков, но у Колоса нужно было выигрывать... Хац- вот в чем причина
saper007
Просто немає слів...Але все-таки спробуємо проаналізувати, що відбувається. Як мінімум, на протязі цілого року ФІЗРУКА клюють за те, що ДК не грає, немає ніякої тактики, награнних комбінацій тощо. Він висить буквально на волоску,але в команді ДУЖЕ ХОЧЕ ЗАЛИШИТИСЯ. Якимось чудом Суркіс все прощає і залишає ФІЗРУКА на посаді. Але чи робить той висновки? Чи привносить щось нове, награє основний склад, комбінації... ? МИ БАЧИМО,ЩО НІБИ НІЧОГО НЕ СТАЛОСЯ !!! Тренер просто тупо "надає ігрову практику" всім футболістам, суперники по спарингам теж не ті, з ким приходиться напружуватись... В результаті (як на мене)- команда ніколи ще не була такою слабко підготовленою напередодні початку сезону. І сьогоднішні матчі з "Оболонню" та "Колосом" це показали. А ця посмішка по завершенню гри Костишину мене просто вбила - ЛЮДИНІ ВСЕ ПО Х,РУ !!!
FC.UA1
Мабуть Суркіси на ставках не ху-во заробляють, а Дінамо їм по х-й, на 1-3 коеф., був 46 )))
terry67
Хацкевич уйди не позорь Дінамо
Maradona
Змінюйте рахіта-Бульбаша, доки сезон не розпочався!
Eagle
Хотелось услышать комментарий от Суркиса,по поводу сегодняшних матчей.