Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2019, 01:45
7616
6

Шахтар без особливих проблем переміг Олімпік

Дублем відзначився Алан Партік і ще один м'яч забив Жуніор Мораєс

| Оновлено 21 липня 2019, 01:45
7616
6
Шахтар без особливих проблем переміг Олімпік
І «Шахтар», і «Олімпік» проводили свої другі контрольні матчі за два дні. Причому, якщо гірники вчора грали на цьому ж полі спортивної бази «Святошино», то «Олімпік» зустрічався у Харкові з першоліговим «Металістом 1925», після чого вирушив до Києва.
 
Щодо звітного поєдинку, то він пройшов з помітною ігровою та територіальною перевагою підопічних Луїша Каштру. Футболісти «Шахтаря» грали у звичному стилі, подовгу контролюючи м'яч, але забили лише в середині першого тайму. Жуніор Мораєс, отримавши м'яч в центрі, пробіг з ним кілька метрів і побачив відкритого Тайсона. Капітан пробити воротаря «Олімпіка» не зміг, зате вчасно на добиванні виявився Алан Патрік. 1:0 з таким рахунком команди пішли відпочивати.
 
У перерві тренер «Олімпіка» Жуліо Сезар зробив відразу п'ять замін, а потім по ходу другого тайму поміняв практично всіх польових гравців. Правда, вони ні до чого суттєвого не привели. «Шахтар» продовжував володіти ініціативою і забив ще два голи.
 
Спочатку на 57-й хвилині Ісмаїлі здорово пробіг по лівому флангу і видав чудовий пас в центр воротарського майданчика на Алана Патріка. Тому залишалося тільки підставити ногу. А на 89-й хвилині Тайсон на великій швидкості пробіг по центру і викотив м'яч на хід Жуніору Мораєсу, який дуже легко переграв Бетіма.
 
У «Шахтаря» було кілька хороших моментів, щоб зробити рахунок ще більшим, проте голкіпер суперників відбив небезпечні удари Олександра Піхальонка та Фернандо.
 
Стосовно «Олімпіка», то у нього сьогодні мало що виходило попереду. Можливо позначилася втома футболістів, а може і незіграність команди, де з'явилося чимало нових футболістів. Але в будь-якому випадку ця гра дала привід для роздумів обом наставникам напередодні нового футбольного сезону, що стартує вже незабаром.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
 
Шахтар - Олімпік - 3:0
 
 Алан Патрік (26, 57), Жуніор Мораес (89)
 
«Шахтар»: Андрій Пятов, Сергій Болбат (Додо, 68), Сергій Кривцов, Давид Хочолава, Ісмаїлі, Тарас Степаненко, Тете, Маркос Антоніо (Олександр Піхальонок, 68), Алан Патрік (Фернандо, 68), Тайсон, Жуніор Мораес.
 
Запас: Олексій Шевченко, Богдан Бутко, Валерій Бондар, Сіпріано, В'ячеслав Танковський, Марлос.
 
«Олімпік»: Бетім, Гришко (Цимбалюк, 63), Балич (Кравчук, 89), Вантух (Є.Пасіч, 46), Політило (Снурніцин, 53), Ксьондз (Г.Пасіч, 46), Фабіньо (Салу, 46), Матеус (Абубакар, 46), Тейшейра (Фернандо, 63), Кордоба (Трубочкін, 63), Матар.
 
Спортивна база «Святошино»
 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Двореченец
На мою думку, Шахтар втратив час надурно, зігравши з Олімпіком. Олімпік ниякий. Та все одно, Шахтар з перемогою!
Sasha666
Фигасе какие имена в Олимпика в составе.
Vyaches Samojlov
Олимпик сравнительно неплохо оборонялся, но видно сильно "сырой" еще: первую половину игры - вообще боялся середину поля перейти, а после перерыва - заиграл посмелее (да и горняки подустали малость) - но все равно не понятно кто и как будет у них завершать атаки. Впечатление - что Олимпик играл без нападающих и с 8 защитниками...