Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

09.06.2019 16:00 – FT 0 : 0
5 : 6 Серія пенальті Серія пенальті
Ліга націй
| Оновлено 10 червня 2019, 19:26
6446
1

Англія обіграла Швейцарію і зайняла 3-е місце в Лізі націй

Долю поєдинку вирішила серія пенальті

| Оновлено 10 червня 2019, 19:26
6446
1
Англія обіграла Швейцарію і зайняла 3-е місце в Лізі націй
twitter.com/england
Невдахи півфіналів Ліги націй збірні Англії і Швейцарії зустрілися в матчі за 3-є місце. Здавалося, що в таких іграх тренери можуть експериментувати, але і Саутгейт і Петрович виставили основні склади.
 
Суперники досить бадьоро почали і вже в дебюті обмінялися гострими атаками, причому після навісного удару Кейна з гострого кута м'яч влучив у поперечину воріт Соммера. Гра обіцяла бути результативною, адже результат не мав особливого значення, а різниця в преміальних між третім і четвертим місцем становила всього 1 мільйон євро. Однак, зовсім швидко темп матчу впав, а сама гра проходила надто коректно і практично без зіткнень.
 
І все ж англійці були гостріше і будь трохи точніше Стерлінг, могли би вже на перерву піти з комфортною перевагою в рахунку. Однак Рахім запоров два моменти, не реалізував свій шанс і Аллі, із забійної позиції головою пробивши над поперечиною. В кінці тайму румунський арбітр Хецеган цілком міг поставити пенальті в ворота Пікфорда за гру рукою Роуза в своїй штрафній, однак, свисток рефері мовчав.
 
Не змінився характер матчу і після перерви. Лише на кілька хвилин суперники накрутили темп, після чого гра знову перейшла в спокійне русло. На 53-й хвилині після прострілу Роуза ледь не зрізав м'яч у свої ворота Шер, але другий раз в матчі каркас воріт допоміг Соммеру зберегти свої володіння в недоторканності.
 
Футболісти обох команд виглядали втомленими, але більше сил все-таки було у англійців, які в кінцівці основного часу матчу замкнули суперника на його половині. На 83-й хвилині, здавалося, що підопічні Саутгейта вирвали перемогу, але арбітр матчу прийняв досить спірне рішення, не зарахувавши після відеоперегляду гол Вілсона.
 
Другий раз в перебігу декількох днів англійцям довелося грати додатковий час але, незважаючи на втому, вони виглядали свіжіше суперника. На початку першого тайму додаткового часу два напівмоменти були у Стерлінга, але обидва удари Рахіма з близької відстані були виконані не кращим чином. Англійці атакували практично до закінчення матчу і могли вирвати перемогу на останніх хвилинах, але після удару Стерлінга зі штрафного везіння знову була на боці збірної Швейцарії, м'яч після удару Рахіма потрапив в поперечину в районі верхнього кута.
 
Долю третього місця вирішила серія пенальті, в якій більш вдалими виявилися англійці. Суперники без промахів пробили по п'ять ударів, після чого Пікфорд відбив пенальті від Дрміч і приніс перемогу своїй команді.
 
Ліга націй. Матч за 3-е місце.
 
Швейцарія - Англія - 5: 6
 
  Джака (115) - Роуз (23), Лингард (26)
 
Швейцарія: Соммер - Ельведі, Аканджі, Шер, Родрігес (Дрміч, 87) - Фройлер, Джака, Мбабу, Фернандеш (Закарія, 60) - Шакірі (Цубер, 64), Сеферович (Окафор, 113)
 
Англія: Пікфорд - Олександр-Арнольд, Гомес, Магуайр, Роуз (Уокер, 69) - Дайєр, Делф (Барклі, 106), Аллі, Лінгард (Санчо, 106) - Кейн (Вілсон, 74), Стерлінг
 
Арбітр: Овідіу Алін Хецеган (Румунія)

ШВЕЙЦАРІЯ - АНГЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dom_y_Doporu
Так-то можно и информацию проверять на оф ресурсах. Роуз желтую получил в первом тайме.