Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2019, 04:32
6847
3

Сербія – Литва. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020

Незважаючи на недавній погром у Львові, сербів вважають явними фаворитами

| Оновлено 11 червня 2019, 04:32
6847
3
Сербія – Литва. Прогноз і анонс на матч відбору до Євро-2020
fss.rs
У понеділок, 10-го червня, відбудеться поєдинок третього туру групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2020, в якому збірна Сербії прийме національну команду Литви. Команди слабо почали відбір і в даний момент є аутсайдерами групи В.
 
Збірні Сербії і Литви ведуть боротьбу за вихід на чемпіонат Європи в групі В, де їм також протистоять Україна, Люксембург і Португалія. Майбутні суперники провели по два матчі, проте зуміли набрати лише по одному очку. Серби в березні на виїзді зіграли внічию з Португалією (1:1), після чого здавалося, що повинні після такої гри боротися за вихід на Євро, однак недавня розгромна поразка від України (0:5) у Львові серйозно вдарила по амбіціях команди Младена Крстаїча.
 
У Сербії називають матч з Україною одним з найгірших в історії. Це був той випадок, коли рахунок відповідав грі. «Білі орли» практично не зуміли створити небезпечних моментів біля воріт українців і жахливо відіграли в обороні. Тепер серби розташувалися на останньому, п'ятому місці в турнірній таблиці квінтету, з відставанням в три очки від Люксембургу, який провів на один матч більше. Нагадаємо, з групи на чемпіонат Європи кваліфікуються дві кращі команди. Ще не все втрачено, шанси є, але життя собі збірна Сербії явно ускладнила.
 
Проте, навіть якщо не вдасться потрапити в двійку найсильніших в групі, серби отримають ще один шанс поборотися за вихід на Євро завдяки успішному виступу в дивізіоні С Ліги націй. Але стикові матчі - явно не те, на що серби розраховували після жеребкування.
 
На відміну від Сербії, збірна Литви не зможе розраховувати на стикові матчі, тому для неї єдиний шанс здобути путівку на чемпіонат Європи-2020 року - успішний виступ на груповому раунді кваліфікації. Шанси на це з такими сильними суперниками досить примарні, особливо після такого старту. Обидва матчі підопічні Вальдаса Урбонаса провели проти Люксембургу. У березні литовці поступилися (1:2), а в минулу п'ятницю героїчно вирвали нічию (1:1), дограючи матч удев'ятьох.
 
Обом збірним в майбутньому матчі потрібна тільки перемога. Команда, що програє практично втратить шанси на місце в топ-2 в групі, нічия також не особливо покращить ситуацію. Незважаючи на ганебну поразку від України, саме серби є явними фаворитами на думку букмекерів. Ми ж радимо випробувати удачу і поставити на нічию. Можливий виграш того вартий.
 
Орієнтовні склади:
 
Сербія: Дмітровіч – Міленковіч, Спаїч, Коларов, Максімовіч, Тадіч, Гачіновіч, Ляїч, Костіч, Прійовіч, Йовіч.
 
Литва: Барткус – Клімавічюс, Паленіс, Андрюшкявічюс, Воробйов, Міколюнас, Слівка, Черних, Вальскіс, Голубіцкас, Новіковас.

10 червня, понеділок

Сербія – Литва
Белград. Стадіон імені Райко Митича. 21:45
Прогноз Sport.ua — 0:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Брати литовці не програйте прокацапським сербам.!!!!
Istm
Литва, настройтесь! И не бойтесь их!
Олександр Бондаренко
Да ну какое 1-1,думаю что сербы 2-3 точно положат