Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 24 травня 2019, 22:06
16322
3

Україна U-20 - США U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу

Чи зможе українська молодіжка успішно стартувати на мундіалі?

| Оновлено 24 травня 2019, 22:06
16322
3
Україна U-20 - США U-20. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу
ФФУ. Збірна України U-20
Збірна України U-20 стартує на молодіжному чемпіонаті світу, який проходить в Польщі. У першій грі підопічні Олександра Петракова зіграють з однолітками з США. Гра відбудеться в п'ятницю, 24 травня. Початок зустрічі о 21:30.
 
Українська молодіжка в четвертий раз у своїй історії зіграє на чемпіонаті світу. Команда Олександра Петракова заробила право участі в Мундіалі ще на чемпіонаті Європи для 19-річних. Тоді українці поступилися в півфіналі майбутнім чемпіонам, португальцям. На чемпіонаті світу Україна U-20 потрапила до квартету D, де зіграє з колективами США, Нігерії і Катару. Однозначно, збірна намагатиметься вийти в наступний етап турніру. Для цього потрібно займати топ-2 місце у своїй групі. Втім, навіть третя позиція збереже шанс на вихід далі, адже чотири кращі команди з шести, які зайняли треті місця, вийдуть у плей-оф.
 
На старті турніру українці зіграють з командою США. Американці є чемпіонами своєї Конфедерації. Традиційно збірні з-за океану сповідують силовий і атлетичний футбол. Під час підготовки команда США грала дуже впевнено. Американці перемогли команди Коста-Ріки, Гондурасу, Мексики, Японії. Також зіграли внічию з традиційно сильними французами (2:2).
 
В цілому в групі D немає явного фаворита, всі чотири команди не мають в своєму складі зірок, які б стабільно грали в серйозних клубах. Тому боротьба за вихід у плей-оф очікується запекла.
 
Збірна України вже другий Мундіаль поспіль гратиме під керівництвом Олександра Петракова. Тоді, в 2015-му році українці завершили змагання в 1/8 фіналу. Відзначимо, що українська молодіжка завжди виходила з групи на чемпіонаті світу, але далі 1/8 доходити не вдавалося. У 2015-му українську команду за собою вів Віктор Коваленко. Зараз найгучніше ім'я в складі - Андрій Лунін. За статусом воротар збірної України найвідоміший гравець в обох командах. Варто зазначити, що Олександр Петраков не дочекався Віталія Миколенка. Тому тягар лідерства в команді на себе повинні взяти Цітаішвілі, Булеца і Супряга.
 
 
Під час підготовки збірна України в березні здобула дві перемоги над командами Південної Кореї (1:0) і Уругваю (2:1). В останньому спарингу українці не змогли обіграти однолітків з ПАРу (1:1).
 
Між собою Україна і США грали всього двічі. У 2015-му році на чемпіонаті світу українська молодіжка здобула впевнену перемогу - 3:0. До цього була зафіксована нічия.
 
Тренерський штаб збірної України U-20 робить обережні заяви напередодні турніру. Олександр Петраков сказав, що для України вихід до фінальної частини турніру - вже успіх. Проте, перед командою він ставить завдання - вийти з групи. Про це також говорять і футболісти команди.
 
Букмекери вважають невеликим фаворитом команду США. На перемогу американців коефіцієнт - 2.37. Успіх України оцінюють в 3.008. Варіант нічиєї - 3.42.

24 травня, п'ятниця

Україна U-20  США U-20
Бельсько-Б'яла. Міський стадіон. 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі UA-Перший
УКРАЇНА U-20  США U-20. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ

 

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Учитывая что Пулишич на 3 месяца раньше родился - шанс есть...))
Был бы он - было бы ГОРЬКО...
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил