Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 23 квітня 2019, 21:03
3039
10

Карпати і Чорноморець голів не забили

Одесити були ближче до перемоги, але їх підвела реалізація

| Оновлено 23 квітня 2019, 21:03
3039
10
Карпати і Чорноморець голів не забили
Перед початком гри відбулася хвилина мовчання у зв’язку зі смертю матері іспанського наставника «Карпат» Фабрі Гонсалеса. Тож діями «зелено-білих» у цій грі керував помічник Гонсалеса Пабло Феррейра. Порівняно з минулим туром в стартовому складі львівського клубу відбулися три зміни. Замість Буська, Варгаса і Йоди на поле вийшли Слива, Ді Франко і Понде. У складі ж «Чорноморця» болгарський наставник «моряків» Ангел Червенков зробив одну ротацію: Морозенко потіснив на лаву запасних Чорнія.

Гравці «Карпат» вийшли на поле, знаючи про те, що «Олімпік» вигравав по ходу матчу у «Арсеналу-Київ», і з перших хвилин поєдинку намагалися заволодіти ініціативою. Проте «моряки» вдало діяли в обороні і при першій нагоді проводили контратаки. Так небезпечно пробивав здалеку Морозенко, але м’яч пролетів мимо рамки воріт. Тут же капітан «Карпат» Нестеров після передачі Кльоца головою пробив над поперечиною воріт гостей.

Господарі поля виконали декілька кутових ударів, проте до небезпечних моментів справа не доходила. Пожвавлення на трибунах викликав рейд правим флангом Шведа, який зробив небезпечну передачу партнерам, але ніхто не встиг пробити в рамку воріт. «Чорно-сині» відповіли небезпечним кутовим ударом, після подачі якого захисник Ковтун вчасно випередив досвідченого капітана «моряків» Аржанова. «Карпати» заробили перспективний штрафний, який виконав Мякушко, проте Кожухар, не ризикуючи, вибив м’яч в сторону від воріт. Також пощастило і господарям поля, коли після передачі Вільхамссона ніхто з його партнерів до м’яча не дотягнувся.

Під час перерви в складі обох команд замін не відбулося. А перший небезпечний момент у другому таймі створили «Карпати», коли після чергового «стандарту» у виконанні Мякушка воротар Кожухар знову відбив м’яч, а Шведу суперники завадили нанести влучного удару. Гості, враховуючи їх турнірне становище, теж намагалися вразити ворота суперників. Знову Вільхамссон міг відзначитися, але цього разу ісландський легіонер пробив поруч зі штангою воріт.

Намагаючись змінити хід поєдинку обидва тренери раз за разом почали робити заміни. Зокрема «джокер» «Карпат» Гуцуляк красиво обіграв двох суперників, але в Ді Франко удар не вдався. Суперники продовжували швидко переходити середину поля, проте до небезпечних моментів справа не доходила. Під кінець матчу міг провести переможний гол Норєнков, але воротар «Карпат» Кучинський ліквідував загрозу.

В підсумку домашня безпрограшна серія «Карпат» проти «Чорноморця» в УПЛ з 3 листопада 2013 року триває 8 ігор: по чотири перемоги та нічиї. Разом з тим, «Карпати» вперше не програли при суддівстві Миколи Балакіна (в 5-й грі). При цьому «леви» на своєму полі 90-й раз в чемпіонатах зіграли внічию.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ
 
Українська Прем'єр-ліга. 25-й тур
 
«Карпати» - «Чорноморець» - 0:0
 
Мендес (88), Ді Франко (91) -Танчік (40), Грачов (43), Морозенко (51)
 
«Карпати»: Кучинський, - Сандохадзе, Нестеров, Ковтун, Слива (Гуцуляк, 57) - Мякушко, Кльоц (Дебелко, 82), Онгла, Ді Франко - Понде (Мендес, 61), Швед
 
«Чорноморець»: Кожухар - Рижук, Трубочкін, Грачов, Норєнков - Бабенко - Аржанов (Хамелюк, 62), Мусолітін, Танчик, Морозенко (Коваль, 60) - Вільхамссон (Чорній, 92)
 
Арбітр: Балакін Микола
 
Стадіон: «Україна»
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Реал має намір викупити контракт форварда. Але є проблема через Мбаппе
Футбол | 24 квітня 2024, 13:52 0
Реал має намір викупити контракт форварда. Але є проблема через Мбаппе

Анчелотті потрібний Хоселу, але у команди може бути надлишок форвардів

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Odessit-FCCO.
Что одни, что вторые... УПЛ это дно!!!
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ростик Карпа
Карпати, де ваші вболівальники?? Команді потрібна перша ліга і перезагрузка... Хоча при димінському навіть рівень першої ліги буде "грати" карпат
I_LOVE_UKRAINE
Сьогодні було на стадіоні не так багато уболівальників, як хотілось би...зрештою, такий зараз УПЛ. Хоча, деяким клубам з нашої Премьєрки і до такої кількісті вболіваників на домашніх матчах, як до неба.
banderlog78
Fuck.це лайно навіть коментувати не хочеться
Владимир Пидвирный
ще трішки, і це стадо героїчно програє стикові матчі та почесно увійде у перший девізіон. Там і поховають цю колись славну команду зі Львова. Душа болить за таку горе команду.
wicker
Що це було? Останні 10 хв Карпати зробили усе від себе можливе, щоб Чорноморець забив....... Залишалося хіба, що забити у власні ворота...... договірняк, чи тоталізатор?
Коля Драган
я сам з Західної України і раніше завжди болів за Карпати але тепер це не команда це зброд бажання їх дивитися нема взагалі це гівно-команда краще б розігнали цей зброд і набрали молодих футболістів які дійсно хочуть грати. Тренера нема господар бандюк-дибіл взагальному ну їх вони більше не варті моєї уваги