Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 квітня 2019, 00:45
13497
15

Барселона в гостях мінімально обіграла Манчестер Юнайтед

Каталонська команда зробила непогану заявку на вихід у півфінал Ліги чемпіонів

| Оновлено 11 квітня 2019, 00:45
13497
15
Барселона в гостях мінімально обіграла Манчестер Юнайтед
Після вчорашнього ігрового дня багато англійських вболівальників заявляли, що система ВАР їм не потрібна. Після сьогоднішнього поєдинку «Манчестер Юнайтед» і «Барселони» число супротивників «відеоассістентов рефері» в Англії напевно зросла!
 
Манкуніанці прогнозовано не стали грати з каталонцями у відкритий футбол. Команда Сульшера віддала м'яч і почала чекати шансів для контратак. На жаль, контроль м'яча «Барселоною» дуже скоро призвів до голу в ворота де Хеа. На 12-й хвилині Мессі навісив зліва, Суарес скинув м'яч головою у воротарський, сфера потрапила в руку Шоу - і залетіла в сітку. Італійський арбітр Джанлука Роккі взяття воріт не зарахував, оскільки його помічник показав, що Суарес був в офсайді під час прийому м'яча. Але після підказки відеопомічника вказав на центр поля - 0:1! Це був 8-й автогол гравців «Манчестер Юнайтед» в Лізі чемпіонів - абсолютний рекорд (чи антирекорд) турніру!
 
 
Поступово МЮ відсунув гру від своїх воріт. «Червоні дияволи» кожну свою атаку намагалися завершити якщо не ударом, то кросом або прострілом. Однак по-справжньому небезпечних моментів створити так і не зуміли. Можна відзначити лише момент Діогу Далота - «дзеркальний» по відношенню до гольового. Але на зкидку уздовж лінії воріт не відгукнувся ніхто - ані партнери, ані суперники.
 
Зате гості змусили попрацювати де Хеа: Суарес увірвався до штрафного і відкинув м'яч Коутиньо. Той пробив низом, проте воротар ногою відбив удар. 1 удар в створ, 1 гол на дві команди - підсумок першого тайму справедливий.
 
Другу половину зустрічі активно почали господарі, але вистачило їх хвилин на 10. Після чого підопічні Вальверде відсунули гру в середину поля. Атаки МЮ продовжували завершуватися неточними ударами або навісами, з якими справлялася оборона «Барселони». Випади гостей виглядали небезпечнішими, але ні Суарес з гострого кута, ні Мессі зі штрафного не змогли подвоїти перевагу своєї команди.
 
Вперше з березня 2005-го, коли МЮ програв «Мілану», «червоні дияволи» не завдали жодного удару в площину воріт у поєдинку Ліги чемпіонів. А «Барселона» вперше обіграла «Манчестер Юнайтед» на його полі. До цього були перемоги на «Камп Ноу», «Стадіо Олімпіко» та «Уемблі».
 
Матч-відповідь запланований на 16 квітня, проте шанси команди Сульшера повторити подвиг, який вдався в протистоянні з ПСЖ, мінімальні. У 14-ти останніх поєдинках з англійськими клубами «Барса» поступилася лише раз. МЮ, навпаки, виграв лише двічі в 16-ти останніх матчах з іспанськими командами. Зрозуміло, футбольні чудеса трапляються, але, схоже, на цей сезон ліміт камбеків вичерпаний.
 
 
Ліга чемпіонів УЄФА, 1/4 фіналу. перший матч
 
«Манчестер Юнайтед» - «Барселона» - 0: 1
 
  Шоу (12, в свої ворота).
 
  Шоу (19), Лингард (76), Смоллінг (86) - Бускетс (18), Відаль (71).
 
«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Шоу, Лінделеф, Смоллінг, Янг - Погба, Мактоміней, Фред - Решфорд (Перейра, 85), Лукаку (Марсьяль, 68), Діогу Далот (Лингард, 74).
 
«Барселона»: тер Стеген - Жорді Альба, Лангле, Піке, Семеду - Ракітіч, ​​Бускетс (Ален, 90 + 3), Артур (Роберто, 66) - Коутіньо (Відаль, 65), Луїс Суарес, Мессі.
 
Стадіон: «Олд Траффорд» (Манчестер, Англія).
 
Арбітр: Джанлука Роккі (Італія).
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Долина
Барселона играла по счету, на 30 минуту владение мячом было 76% на 24% в пользу Барселоны, конечно же плохо сказалось на команде, когда Крис Смоллинг розбил нос и лицо Месси, какая там была борьба? Месси лежит окровавленный, а судья даже игру не остановил, там чистая красная карточка. Вот с того момента и пошла игра более осторожная, да и Месси до конца матча, был в шоке, дай бог чтобы все обошлось. Тем не менее поздравляю Барселону с победой! Уверен в Барселоне будет другая игра.
_NATSGUL_
Браса приехала не проиграть. Что она и сделала, даже получилось выиграть. Играла в пол силы Барса. МЮ делать в полуфинале нечего, они не в состоянии у себя дома даже 1 удар в створ нанести за матч...А последние 5 минут матча были феерические, когда Барса на половине поля МЮ раскатывала матч , а те просто ходили пешком, типа, результат их устраивает
RoNIkyo
Что-то я вспомнил про комментарий Франкова, что Сульшер - тот же Моур, только "свой парень". И так оно и есть.
UKRAINE FAN
Скучный матч! Повезло ман ю с ПСЖ. да и барса как то уж очень осторожно играла. Ливер пока лучше остальных смотрится!
hater of haters
Не тот я матч на вечер выбрал... Вата, а не футбол. Вальверде со своим прагматизмом не хотел, а МЮ просто не могли.
Marifffanina
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил