Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Australian Open
| Обновлено 01 февраля 2020, 16:27
16717
22

София Кенин выиграла Australian Open

21-летняя американка обыграла в финале Гарбинье Мугурусу

| Обновлено 01 февраля 2020, 16:27
16717
22
София Кенин выиграла Australian Open
Australian Open. София Кенин

София Кенин (№15 WTA) стала победительницей Открытого чемпионата Австралии по теннису в одиночном разряде.

В матче за титул 21-летняя американка обыграла Гарбинье Мугурусу из Испании (№32 WTA).

Australian Open. Финал
София Кенин (США) – Гарбинье Мугуруса (Испания) – 4:6, 6:2, 6:2

Для Кенин это первый титул Grand Slam, ранее она не выходила даже в четвертьфинал.

Со следующей недели София поднимется на седьмую строчку мирового рейтинга, дебютировав в топ-10.

Мугуруса провела четвертый финал на Шлемах в карьере, ранее у нее были две победы (Ролан Гаррос-2016 и Уимблдон-2017). В следующей редакции рейтинга WTA испанка будет 16-й.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(31)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 6
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sashamar
Та забудьте ви вже про ту Москву! Ви інтерв'ю її батька на Євроспорті чули? Вони поїхали ще з СРСР у 87-му. А тепер додайте сьогоднішній дует коментаторів: грошей не було. Далі вже припущення але логічне: громадянство, чи, принаймні грін-карта були, а от зі страховкою проблеми, і вони повернулися до Росії саме, щоб там народити (мабуть, якісь кінці залишалися). От і все, яке значення має, хто де народився? Хтось з Кличків у Киргизії, він що, киргиз?
captain2009
Да уж... эх, Гарби, не справилась сама с собой. Сейчас стоишь и думаешь: "Как же я так могла такое спороть???" Все эмоции на лице... Но надо отдать должное Софии. Есть, все-таки, у нее какой-то внутреннее чутье, характер. Смогла собраться, перестроиться, найти противоядие. Вроде бы и физические данные хуже, и арсенал не особо разнообразный, но боролась, тащила, терпела. В целом матч удался, спасибо девушкам за интересный финал.
olya403
Обідно мені за Гарбін..стільки дурниць наробила, особливо подвійні помилки цілими серіями. Сама з собою не справилась
mb_cdi
В 2018 была 52 ракетка. 2020 уже есть первый шлем! Что сказать, просто умница.
vital
Вболівав за Мугурусу у фіналі, але Кенін перемогла закономірно. Перемогла тенісистка з більш міцною психікою. Софія двічі рятувала власний гейм із рахунку 0-40, загалом у Гарбіньї реалізація брейкпойнтів 2-12. Для порівняння в Кенін 5 із 6-ти. Мугуруса двічі із рахунку на власній подачі 40-15 стріляла дуплетом подвійних помилок, а загалом їх за матч у іспанки аж 8, проти 0 в Кенін. Здавалося що в іспанки має бути велика перевага за вінерсами, але 32 проти 28 в Кенін це фактично рівність, а от невимушених помилок у Мугу 45, а Софи 23, тобто іспанка вдвічі більше помилялася. Дуже багато американських гірок було вже в кар'єрі Гарбіньї і це не минуло дарма, психіка в неї досить розхитана.
palpal
Четырнадцати дням концентрации Гарбинье не хватило четырнадцати минут
axylinam
Мугуруса очень плохо реализовывала брейкпойнты,не очень хорошо подавала,плюс очередной срыв нервной системы,Кенин хорошо подавала вытерпела все неприятности и в целом заслуженно победила
Ва Са
Я і здогадувався що Кенін виграє ,,Мугу повинна була вже зламатись , вона й так далеко зайшла . Надзвичайно нестабільна ( в емоційному плані ) теннісистка , при тому що майстерності в неї вистачає . У Кенін же , із одним і з другим все ОК .!! До того ж Кенін пощастило з турнірною сіткої , лише аж в півфіналі їй трапилась ТОП ,, тому зберегла сил більше іспанки ..
vital
Цікаве відео було на Євроспорті, коли Кім Клістерс водила всюди семилітню Кенін по шлему, мабуть американському, Таке діло теж, мабуть, не минуло дарма, і залишилося в голові в юної дівчини.
Сергей Андреев
финал интерересный и тенис хороший ястремская запросто моглабы обыграть финалисток но унее в голове проблемы нужна постоянная помощ тренера что с этим делать вопрос в тш тренер неимеет права помогать и всеже ястремская будущая лидерша в ближайшие 5 лет
vs-vorota
Не забыли во время всего матча Митривели и Дмитриева напомнить что Соня родилась в гандошии и прожила три месяца там, Всё - она наша. Как и Зверев, как и Даниил. Расплодились по всему миру, и выступают под чужим флагом, хчемпионы, смешно.
olegg1261
На жаль рівень гри ніяк не відповідав статусу матчу.Якби в фіналі зустрілись Барті-Халеп була б видовищна гра а так...
Алексей Журавель
Чергова молода дівчина (10-та за 12-ть останніх розіграшів) - переможниця турніру Великого Шолому. А українська тенісна прима та її найближче оточення і надалі будуть нам розповідати про велике бажання виграти Шолом, та як вона дуже переймається через невдачі. Про бажання важко сказати, а от те, як вона переймається через невдачі яскраво видно з її Instagram сторінки. Висновки може кожен для себе зробити сам...
znak51
Я просто шокований, з таким рівнем тенісу виграти БШ ! Було дуже схоже на фінал якогось Ташкенту чи Баку. Саша Бажин ! Терміново треба додати Даяні - трохи психології та фізики і всі інші шоломи будуть ваші. Таку слабеньку подачу Кенін Даяна розстрілювала б у кожному геймі
pl2012ua
это херово
mb_cdi
Браво София!
ihor7003
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Rihel
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил