Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок мира
| Обновлено 14 декабря 2018, 18:16
2254
7

БРИНЗАК: «Треба знайти молоде покоління, яке побореться за медалі ОІ»

Президент Федерації біатлону України – про провальний виступ українок у спринті другого етапу КС

| Обновлено 14 декабря 2018, 18:16
2254
7
БРИНЗАК: «Треба знайти молоде покоління, яке побореться за медалі ОІ»
Sport.ua. Володимир Бринзак

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ українок у спринтерькій гонці другого етапу Кубка світу у австрійському Хохфільцені.

«Як пережив вчорашній день? Випив 20 грам віскі  й запросив тренерів: поспілкувалися, подумали, як буде далі. Мене запевняли, що забагато в горах ми пробули: і збори останні були в горах, і в горах Поклюка і тут ми в горах. І це далося взнаки на дівчатах. Але це все повинно зникнути ближче десь до Нове Мєсто. І вже на рівнині Оберхоф - і має бути все нормально. Я вже говорив, що ми йдемо на Чемпіонат світу. Також зміна поколінь повинна бути.  Ці дівчата повинні квоту нам допомогти отримати. Але треба нам знайти молоде покоління, яке буде в Пекіні боротися за медалі. 
 
Рік у нас експериментальний - багато спортсменів було в команді. Кубок IBU завтра буде і юніорські змагання. Дивимося уважно за нашими молодими дівчатами. Загалом, нічого страшного немає. Кубок світу – це комерційні змагання. Завдань ми не ставили великих: потрібно розбігатися, відпрацьовувати потрібно всі моменти, які мають бути в березні-лютому. Ротація буде по готовності. Ще ж етапи кубка світу в Канаді, Америці. І ми повинні розуміти, хто там буде виступати. По ситуації будемо дивитися, в якому стані ті чи інші спортсменки. 
 
Сьогодні, думаю, що краще має бути, тому що хлопці в нас по іншій методиці тренуються. По-перше, Прокунін в команді лише 1 рік і не всіх добре знає. Влітку важко визначитися, хто і як певну методику переносить взимку. А Санітра вже давно працює. Тому я сподіваюся, що він веде команду правильно. Також сподіваюся, що Підручний, Семенов, Тищенко будуть прогресувати», - сказав Бринзак.
Оцените материал
(7)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Треба знайти молоде покоління - він до кого звертається? Чи не його справа цим займатися разом зі своїми підлеглими, нє?
der_MaiStier
Завтра зранку просинайся і йди шукати нове потужне покоління Якщо немає розуму вести нормальну кадрову політику, запрошуючи всяке мокшанське лайно на всі рівні, відвертаючи від біатлону кращого коментатора країни, а разом з ним і вболівальників
stopor2016
Шёл бы ты , дедок , брынзу на пенсии жевать ...
Звичайно Я
...а тим часом українська тренерка тренує польську жіночу збірну і, ані гірський клімат,ані мокрий сніг, ані інші "природні катаклізми" не мішають полькам не погано бігати і стріляти...
Удачі пане Бринзак..)
може ще пару тренерів мокшанських мельдонієвих запросимо.???)
...або "удмуртські ракети" Сімакова і Жірного повернемо назад,це було би логічним кроком..)
А Кілю знову відправимо в псіхушку...)
alekos59
Этот старый пееердун уже совсем нас за лохов считает ??? Перед Кореей тоже не так готовились. И опять на манеже все те же. Гони этих старух немощных и сам с ними вали !!!
Дима Сугронов
Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге ---- http://tok.pw/miopres
zaharevagov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил