Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 29 июля 2018, 20:33
5290
4

Карпати у Львові здолали Чорноморець

Результативний постріл Мар'яна Шведа у першому таймі став вирішальним

| Обновлено 29 июля 2018, 20:33
5290
4
Карпати у Львові здолали Чорноморець
ФК Карпаты

Порівняно з минулим домашнім матчем «Карпат» головний тренер «зелено-білих» Олег Бойчишин зробив дві заміни: в центрі оборони дебютував в складі «левів» боснієць Мегреміч, який на цій позиції замінив Лобая, а на лівому фланзі оборони замість Гуцуляка діяв Лебеденко. У складі ж «моряків» відбулася лише одна ротація: замість Ярмоленка на правому краю оборони «Чорноморця» діяв Романюк.

Обидві команди активно розпочали поєдинок, у дебюті якого першими могли відзначитися гості, але після штрафного удару у виконанні Чорнія м’яч пролетів поруч із штангою. Згодом «Карпати» провели  стрімку контратаку, коли Швед вивів на ударну позицію Мякушка,  після удару якого м’яч опинився в сітці воріт «Чорноморця». Але за мить до цього асистент арбітра зафіксував положення поза грою, викликавши відповідну реакцію вболівальників «левів» на трибунах.  

І все ж, згодом «Карпати» таки відкрили рахунок.  Знову спрацювала зв’язка Мякушко-Швед і Мар’ян після передачі з правого флангу обробив м’яч та прицільно пробив низом повз воротаря. Забитий гол додав впевненості підопічним Олега Бойчишина, які почали грати ще більш розкутіше та впевненіше. Проте до небезпечних моментів біля воріт Літовченка справа не доходила. «Чорно-сині» почали більшими силами відходити назад і встигали ліквідовувати небезпечні прострільні передачі гравців «Карпат».

Після однієї з атак до штрафного прорвався Карраскаль, але захисник встиг вибити м’яч на кутовий. Пощастило гостям і після удару зходу Ді Франко, коли м’яч влучив у 36-річного капітана і нападника «моряків» Діденка, який встигав і відходити назад.

Під час перерви болгарський наставник «Чорноморця» Ангел Червенков вирішив налагодити дії своїх підопічних у центрі поля, випустивши на поле Бабенка.  І одесити активніше розпочали другу половину зустрічі. Міг зрівняти рахунок  Смірнов, який раніше вже забивав голи у ворота «зелено-білих», але цього разу його удар головою з близької відстані прийшовся над поперечиною воріт.

Господарі поля не діяли на утримання переможного рахунку, поступово перехопили ініціативу і продовжували шукати шляхи взяття воріт «Чорноморця». Карпатівці виконали  декілька кутових ударів, проте захисники гостей встигали випереджати суперників.

Ангел Червенков намагаючись переламати хід поєдинку продовжував випускати на поле нових гравців, в тому числі  екс-карпатівця Карнозу.  І коли гості заробили штрафний по неволі згадалося, як Карноза колись забивав карпатівські голи зі стандартів, але цього разу Артур пробив дуже неточно.

Натомість декілька кутових у виконанні Карнози збільшили напругу у штрафному господарів, але тепер вже карпатівці та воротар Кучинський встигали на мить випереджати суперників. Зірвав оплески удар сходу М’якушка, але цього разу поперечина воріт «Чорноморця» врятувала одеситів від неприємностей.  «Чорноморець» відповів також небезпечними ударами у виконанні Карнози  та Чорнія, проте Кучинський без проблем ліквідував загрози. Хапається за голову і захисник гостей Рижук, після удару якого м’яч від Федецького зрикошетив над поперечиною воріт.

В підсумку «Карпати» здобули першу у новому чемпіонат перемогу, а «Чорноморець» зазнав першої поразки. При цьому домашня безпрограшна серія «левів» проти  одеського клубу збільшилася в чемпіонатах до 7-ми ігор:  чотири перемоги та  три нічиї.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ.

Украинская Премьер-лига. 2-й тур.

«Карпаты» - «Черноморец» - 1:0

Марьян Швед (16)

Максим Кучинский (94) - Алексей Савченко (37), Руслан Бабенко (52)

«Карпаты»: Максим Кучинский, Денис Мирошниченко, Артем Федецкий, Ади Мегремич, Сергей Мякушко, Орест Лебеденко, Олег Голодюк (Кристиан Ербес, 54; Олег Бородай, 87), Назар Вербный, Франчиско Ди Франко (Родриго Варгас, 63), Карраскаль, Марьян Швед

«Черноморец»: Сергей Литовченко, Юрий Романюк, Дмитрий Рыжук, Глеб Грачев, Иван Трубочкин, Алексей Савченко (Руслан Бабенко, 46), Евгений Смирнов, Артем Чорний, Дмитрий Леонов (Артур Карноза, 54), Никита Татарков (Андрей Штогрин, 81), Анатолий Диденко

 Арбитр: Денис Шурман (Киевская область)

Стадион «Украина» (Львов)

Зрители: 2850

Температура: 26°C

Протокольные данные сверены с официальными.

КАРПАТЫ - ЧЕРНОМОРЕЦ. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро
Футбол | 29 марта 2024, 05:47 0
Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро

Тибо оставил комментарий под постом Андрея в Instagram

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 8
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
з перемогою, важко входять у сезон. мабуть ноги забиті післ зборів.....
Проскурів
Мякушко - супер!Стабільності раніше не вистачало.Можливо у цьому сезоні?
Dragon9
Вони постійно важко входять.
Будемо надіятися на краще
СЕРГЕЙ КАКУН
Карпаты молодцы