Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 июля 2022, 22:30
2524
0

Літаючий диск повертається

про зимовий сезон алтимату і інше

| Обновлено 05 июля 2022, 22:30
2524
0
Літаючий диск повертається
Зима плавно (нарешті!) переходить у весну, підходить до завершення і зальний сезон українського алтимату. Сезон дуже насичений на події: багато турнірів, нові проекти, нові досягнення.
Наприклад, цікавими звитягами може похвалитись молода львівська команда "E-Motion", яка перемогла на одразу двох міжнародних турнірах: "Igloo" у Вроцлаві (Польща) та "Бест" у Гомелі (Білорусь). Вигравали турніри і київські "Нова" та "Gigolo". Цей зальний сезон взагалі видався напрочуд багатим на турніри - навіть не порахую всі. А підсумує усе це Зальний чемпіонат України (ЗЧУ), який вже найближчими вихідними пройде у Львові.
 
 
Більше інформації про ЗЧУ-2018: Facebook
 
Варто згадати ще кілька знакових подій, які відбувалися протягом зимового сезону 2017-2018. Так, спорт з літаючим диском презентували навчальним закладам України в рамках проекту Олександра Педана “JuniorZ”. Тури школами України тривають, тож чекайте на JuniorZ і у своєму місті!
А з найсвіжішого, то вже скоро спорт з літаючим диском покажуть ексклюзивно по телевізору! Не в рамках новин, репортажів чи Світових Ігор! Ексклюзивно, окремо, цілеспрямовано, якісно! Пішов на таку співпрацю з Українською Федерацією Літаючих Дисків (УФЛД) телеканал “X-Sport”, про що й було укладено відповідний договір. Детальніше - на сторінці УФЛД.
 
Далі буде...
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.